Ngagantelkeun Apple 35 $ kanggo USB-C ka 6 Lightning Feet Cable - hiji-hijina biaya 9,99 $ - BGR

Apple tagihan dolar 35 pikeun kabel USB-C di Kilat 6's Lightning, anu sacara dasarna kriminal. 35 $ pikeun kabel? Serius!? Sareng parah na mangrupikeun kanyataan yén éta sanés nganggo kabel-kualitas anu luhur. Maka teu kedah dielepikeun gangguan anu lumangsung dina waktosna waktos tali nyayogikeun ka konektor. Upami anjeun hoyong kabel kualitas anu langkung saé dina harga anu langkung wajar, pariksa kasepakatan anu nembé kami mendakan di Amazon. Anggo kode Kupon XCENTZS93 di Checkout pikeun ngumpulkeun kabel 18 $ Xcentz USB C nuju Kilat pikeun ukur $ 9,99!

Di dieu nu titik ngoleksi ti kaca produk:

  • Caj Gancang: Anggo kabel ieu nganggo carjer USB-C PD anjeun (kalebet Apple 18W 29W, 30W, 61W, atanapi Carger Distribusi Daya USB-C 87W) pikeun ngeusi batre alat IOS anjeun sareng kénging biaya gancang ti 3A pikeun iPhone 8 / 8 Plus / X / XS / XR / XS Max, iPads sareng model engké.
  • Apple MFi Certified: Unggal kabel ngandung chip otorisasina (C94) anu dikaluarkeun ku Apple pikeun mastikeun kasaluyuan 100% sareng alat Apple IOS. Mastikeun total kaamanan ogé kacepetan gancang sareng singkronisasi.
  • Tetep awét: berkat nilon najan, kabel ieu tiasa ngadukung langkung ti batan 30 000 lentur sareng ngadukung dugi ka 175 pon (80 kg). Hard 30 kali langkung panjang batan kabel sanésna.
  • Ngeusi sareng singkronisasi: Sambungkeun iPhone, iPad, atanapi iPod anjeun sareng panyambung Lightning kana Mac sareng iPad Pro anjeun nganggo téknologi USB-C atanapi Thunderbolt 3 (USB-C) pikeun singkronisasi sareng ngecas. 19659004] Jaminan Kahirupan: kabel ieu diwangun salami. Kitu we nawiskeun garansi hirupna kanggo pesenan anjeun. Taroskeun ka kami upami urang tiasa ngalakukeun hiji hal pikeun anjeun sareng kami bakal ngajawab anjeun kalayan solusi anu memuaskan dina jam 24.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngawartosan anjeun nawaran pang anyarna sareng suksés dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR