Candak cuff tekanan darah sambungkeun kana smartphone pikeun ukur 29,99 $ - BGR

Monitor tekanan getih iHealth Lacak Wireless nyaéta tanpa ragu tina cuff sphygmomanometer pangpayunna anu urang kantos terhasil. Éta hadir sareng kotak digital anu ningalikeun sadaya data anjeun dina waktos anu saé nalika anjeun nyandak tindakan, tapi anu paling pikaresepeun nyaéta anjeun leres-leres henteu butuh pisan. Naha? Kusabab monitor hébat ieu tiasa nyambung sacara nirkabel ka iPhone atanapi Android anjeun pikeun nunjukkeun anjeun maca instan sareng ngalacak sadaya data anjeun! Ieu mangrupikeun alat anu saé, sareng éta payu di harga anu panghandapna upami anjeun motong kupon dina halaman Amazon.

Ieu scoop halaman produk:

  • ACCURATE KLINIKAL: Operasi gampang sareng dua tombol, katepatan maju, henteu diperyogikeun.
  • TAMPILAN LARGE MULTI-COLOR: Nomer ageung, langkung ageung maca hasil tina monitor tekanan darah ieu dina panangan anjeun. Paparan anu disandi (GREEN / YELLOW / RED) nunjukkeun naha maca tekanan darah anjeun optimal atanapi henteu.
  • PENGURUSAN Gampang: Ngatur sareng ngalacak bacaan 99 dina monitor anjeun sareng maca anu henteu terbatas dina smartphone anjeun nganggo ios bébas sareng Android. Aplikasi (ios 8.0 atanapi engké) Android 5.0 atanapi saterasna ngabutuhkeun Bluetooth 4.0 sareng engké.
  • PENTING HEART RATE: Alat ieu sacara otomatis ngenalkeun sareng masihan anjeun gangguan irama jantung. Upami dideteksi, simbol peringatan ditingalikeun saatos pangukuran dicandak.
  • Ce que vous obtenez: 1 tensiomètre approuvé par la FDA et médical certifié CE conforme aux normes de performance ESH 2010, 4 piles AAA, 1 brassard large qui s'adapte bien Bras avec circonférence de 22-42 cm (8.7 ″ -16.5 ″), 1 manuel d’instructions et 1 guide d’utilisation rapide (anglais, français et espagnol), notre garantie de 12 mois sans souci et notre service client amical basé aux États-Unis, Support Email: support@ihealthlabs.com

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajugikeun anjeun anu énggal sareng nawaran pangénggalna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR