Football OL - OL: Ujang Sonny Anderson masihan palatih ka hareup dina bola Sylvinho - Olympique Lyonnais - FOOT 01

Ditinggalkeun dina Senén, palatih Sylvinho gagal ngalahirkeun Lyonnais Olympique.

Brasil parantos ngadamel sababaraha pilihan anu kuat dina rapat-rapat anu terakhir, utamina ku nyetél skéma 3-5-2. Kaputusan anu teu kaduga, sakumaha ayana Moussa Dembélé dina bangku pengganti pikeun kapentingan Memphis Depay sareng Martin Terrier. Ngabuktikeun efektivitas payunna pusat, panulis tujuan 6 di L1 musim ieu, anu teu kagurunganana kagum Sonny Anderson. Janten pisan anu parantos konsultan narjamahkeun palatih salajengna pikeun fokus kana tilas Paris.

« Dinten, ngan ukur aya saurang pamaén anu sanggup provokasi. Dina pamanggih kuring, éta Moussa Dembélé, saur urut striker Olimpiade-na-Lyon. Pikeun kuring anjeunna kedah maén unggal patandingan sabab anjeunna pusatna teraskeun sareng anjeunna gaduh kaayaan akal. Ti dinya, anjeun kedah nempatkeun éta dina kaayaan pangsaéna. Nya éta anjeunna anu tiasa meunang kaulinan di OL. Teu kawas Memphis, Dembélé ayeuna ngan ukur Lyon tengah-maju anu tiasa mindahkeun kalayan leres sareng nyandak balon sirah. Jauh ti janten wadah anu teu bisa dibantah sareng Bruno Génésio teras Sylvinho, Dembélé bakal ngalakukeun sagala pikeun ngayakinkeun salajengna.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01