Marsa Maroko henteu tiasa ngarobih ka Afrika - JeuneAfrique.com

Saatos kaleungitan konsési Marsa Maroc ti palabuhan Takoradi di Ghana, gugus Maroko henteu dipikagaduh pikeun ngokolakeun palabuhan otonom Kribi di Kamerun. Operator Maroko kedah internasionalisasi pikeun saluyukeun kauntunganana sareng ekspektasi para pemegang saham.

Marsa Maroko masih teu tiasa ngatur internasional. Saatos kagagalan munggaran di Ghana sareng leungitna pasar pikeun ngokolakeun palabuhan Takoradi, Mohamed Abdeljalil, presiden operator Maroko, parantos ngumumkeun kuciwa.

Ngabar pikeun Marsa Maroko

Ieu mangrupikeun konsér ti terminal multiguna di palabuhan otonom Kribi di Kamerun, anu nembé dipintal dina tangan Marsa Maroko. Tapi, perusahaan mangrupikeun salah sahiji lima operator anu dipilih saatos pusingan kahiji. Numutkeun ka Mohamed Abdeljalil, éta mangrupikeun tawaran saingan, grup Filipina ICTSI, anu parantos diadili langkung saé.

"Ieu mangrupakeun jotosan pikeun Marsa Maroko, anu kedah dilegakeun internasional. Ieu di hiji sisi naon anu aranjeunna jangji investorna salami IPO natapi ogé kumargi janten kawajiban ékonomi pikeun perusahaan, "saur analis finansial tempat Casablanca.

Pasar acak

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique