Meghan Markle: réncang paling saé Jessica Mulroney, stylist nalika kawinan anjeunna nyiapkeun siri Netflix

Jessica Mulroney disembarks on Netflix. Sahabatna Meghan Markle nyiapkeun séri dina téma pernikahan. Stylist fashion Kanada ngumumkeun warta dina Instagram Kemis 10 Oktober. judul Kuring ngalakukeun redo, pikeun CTV sareng Netflix, séri nyobian ngahapus musibah di pernikahandi nyusun ulang kawinan impianna pikeun pasangan dedicated 10. Salaku panginget, éta Jessica Mulroney anu éta stylist na nikahna ka Pangeran Harry.

Séri anu bakal diwangun ku sapuluh épisode menit 30, sareng bakal diproduksi ku Insight Productions antara Kanada sareng Amérika Serikat. Episod kahiji anu bakal di udara di 2020 dina CTV sareng CTV Life Channel.

Jessica Mulroney nyarios perkawis proyék na: "Urang milarian parobihan kahirupan dina pasangan urang anu dipilih, anu kawin mimiti henteu janten sakumaha anu direncanakeun kusabab kaayaan tragis. Ieu sisi industri perkawinan anu teu kantos ditingalikeun sateuacanna. "

Program anyar pikeun televisi Kanada

Para produser nyatakeun diri dina pernyataan anu dipasang dina CTV:"Kami bahagia ngabagéakeun Jessica ka kulawarga CTV kalayan séri anu atos pisan sareng positip"ceuk Mike Cosentino, Présidén Bell Media. "Kami bangga sakali deui kolaborasi sareng pasangan CTV kami anu lami pikeun nganteurkeun séri anyar pikeun dampak di Kanada sareng di sakumna dunya."ceuk John Bruton, CEO sareng Produser Eksekutif Produsén Insight.

Jessica Mulroney dibagi kabingahan-Na di Instagram, yakin "Kudu bungah nunjukkeun dunya sisi sanésna éta" anu diideuan hirupna.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/royautes/meghan-markle-sa-meilleure-amie-jessica-mulroney-styliste-durant-son-mariage-pre-1034889