PREMIUM COSMETIC BRAND RECRUITS STAFF

Rekrutmen di Kamerun gratis, Waspada lamun biaya mayar sareng henteu pernah ngirimkeun artos ku transfer éléktronik (MOMO atanapi OM)

Rekrutasi diperyogikeun kalayan Jual / Penjual Diri (M / F)

Proyék Pedaran

Merek kosmétik premium nya éta merekrut tim penjualan (H / F) pikeun peluncuran produk na.

Tempat kerja: di apoték sareng apoték.

Posisi waktos lengkep

Anjeun gairah ngeunaan dunya kosmétik; anjeun gairah ngeunaan penjualan sareng henteu sieun ku tujuan; anjeun tiasa ngahémat merek perawatan. Misi utama anjeun nyaéta: - Wilujeng sumping pelanggan sareng petunjuk aranjeunna dumasar kana kabutuhanna. - Mamatahan sareng jual produk merek ku cara anu unik sareng conto. - Ngahontal target pendapatan. - Ngawangun kasatiaan customer ka mérek sareng produkna. - nunjukkeun otonomi sareng adaptasi.

keureutan ditéang

Tingkat Akademis: LAC sareng saluhureun (Pelatihan Aksi Komérsial, Pamasaran, Penjualan). Kalayan pangalaman penjualan 2 minimum di alam luhur / alam méwah, kaala dina industri kosmétik, sareng séktor anu séjén, anjeun terang kumaha ngatur mana-mana langganan anu nungtut. Anjeun sadar indikasi prestasi, gaduh presentasi anu hadé sareng pidato, kaahlian interpersonal alus teuing. Anjeun dinamis, anjeun resep jasa palanggan sareng penjualan. Anjeun tiasa dipercaya; hormat sareng ketat. Anjeun ogé sampurna bilingual.

Postuler à cette offre en envoyant votre CV et une photo entière (sans make-up pour les femmes et pas de photos retouchées) de vous à l’adresse suivante : recrutementlcc@gmail.com

Bagikeun na kirimkeun pos ieu babaturan anjeun!