Diskusi Transfer: Naha Manchester United ngahontal persetujuan sareng Mandzukic?

Jandéla pamindahan dina liga Éropa pangpentingna ditutup, tapi henteu telat ngantosan Januari. Klik di dieu pikeun ningali pamindahan panganyarna tur nyimpen abreast tina gosip panganyarna handap.

Agén bébas 10 bébas di 2020 | Pariksa ngeunaan pamindahan Éropa

KANGKAT Top: Manchester United usik ngadeukeutan Mandzukic deal

Tuttosport ngalaporkeun yén Manchester United parantos ngahontal kasepakatan verbal sareng Juventus ngeunaan tandatangan striker Kroasia ti Juhari Mandzukic .

Mandzukic, yuswa 33, caket pisan ka pamindahan ka Old Trafford salami sababaraha sasih ayeuna sareng parantos hampir pindah nalika période transfer usum panas. Nanging, saatos gerakan ieu henteu janten materialis, Serikat ngéngingkeun perhatian dina Januari sareng bentukna ngalawan tujuan anu nembé kadorong kasatujuan.

Titik penjualan Italia ngalaporkeun yén kamajuan anu signifikan parantos dilakukeun sareng anu Mandzukic dipercaya. nolak nawar 7 £ juta taunan ti Al-Rayyan di Qatar dina milih tetep salah sahiji liga pangsaéna di Éropa. Upami perjanjian disimpulkeun, éta bakal dikonfirmasi kana 1er Januari sareng Serikat bakal ngagaduhan pilihan sanés, sanaos pondok, sateuacanna.

BLOG hirup

22.55 Bureau anu disingket TSB: Urang bakal nutup édisi langsung Kemis. Mindahkeun Obrolan sareng warta ti Italia. ti Football mecenghulna Theo Hernandez di AC Milan kénca Ricardo Rodriguez pondok tina waktos, sareng Borussia Dortmund, Schalke sareng Everton sadayana kabetot dina nandatanganan kontrak 27 taun.

21.38 Bureau anu disingket TSB: SB Bangsa urang Hudson Walungan Biru ngumpulkeun artikel ku wartawan Romania Emanuel Rosu nyatakeun yén New York City FC narékahan asup 21e FCSB nangtung-nyorangan Florinel Coman anu bakal namina "Mbappe" sareng narik minat Chelsea, Benfica sareng Sporting.

20.21 BST: Feyenoord Orkun Kokcu disarioskeun janten salah sahiji harepan anu pangsaéna tina Eredivisie, jeung dina Surat ngalaporkeun yén, dibere minat anu dipidangkeun ku Arsenal, klub Belanda tiasa digoda janten bagian anu prodigy yuswa 18 taun pikeun 20 juta pon. 19659008] 19.04 AND: avec Thomas Partey Saatos ngamimitian usum Atletico Madrid, Los Rojiblancos sieun kaleungitan internasional Ghana pikeun ngirangan klausa 50 juta euro tina kontrak na, sareng tujuan nyerat yén klub téh ngadeukeutan deal anyar anu bakal ningali klausa 26 ngaleupaskeun ganda.

17.47 Bureau anu disingket TSB: Inter nyiapkeun pikeun kaputusan dina bulan Januari pikeun Vampir Bayern Munich Thomas Muller nurutkeun Football sareng bakal dianggo Ivan Perisic salaku tujuan. Borrower Kroasia parantos damel mimiti pinjaman pikeun di Bavaria sareng, kalayan pilihan 25 juta pikeun nganyahokeun deal, klub Italia ngaharepkeun yén Bayern bakal siap sina pamaén dagang.

16.30 Bureau anu disingket TSB: Bisi anjeun mikir naon masalah anu paling énggal di Man United, kami parantos ngobrol sareng anu kedah terang.

ulin

1: 47

Edwin van der Sar nyarios sacara ekslusif ka ESPN Persib tina mantan klub Man Current Situation United.

15.31 Bureau anu disingket TSB: Sateuacana kuring nyarios yén Man United resep pisan ka bekalan Benfica Ruben Dias tapi aranjeunna ayeuna gaduh kompetisi.

Pangilon Nyarios Wanderol Wolverhampton terlibat, anu bakal janten kejutan mega, sedengkeun Manchester City ogé saatos umur 23 taun, nalika éta aya di tengah krisis pertahanan.

14.50 Bureau anu disingket TSB: Sakedik kurang seru pikeun peminat Man United, gelandang Rostov Mathias Normann ogé dina radar, numutkeun tujuan .

Taun tengah 22 gelandang jelas mangrupikeun pilihan anu langkung mirah sareng anjeunna parantos janten internasional internasional. Anjeunna dihubungkeun sareng Ole Gunnar Solskjaer saatosna maén di handapeun anjeunna di Molde di 2017 sareng 2018, nalika anjeunna ogé ngagaduhan éjaan anu nguciwakeun di Brighton dina neruskeunana.

Panginten panginten hargana ngan ukur 20 juta.

13.43 BST Manchester United. Ngora. Pamaén Inggris ... Anjeun terang carita na, henteu? Nya, éta langkung ceramah tibatan Leicester duo James Maddison et Ben Chilwell nyaéta dina radar. Pasangan éta nyababkeun 130 juta pon.

Anjeunna ... .. ti Panonpoé .

13.07 HST : Le Chicago Seuneu ditandatanganan tilas gelandang Real Madrid sareng Valencia Alvaro Medran.

Agén bébas ieu nandatanganan kontrak dua taun kalayan bantuan Target Alokasi Duit (TAM). pikeun 2021 sareng 2022. Medran bakal ditambah kana daptar petugas pemadam kebakaran dina Januari 2020 ngantosan panampi visa P-1 sareng sertipikat pangiriman internasionalna.

12.16 BST: Jose Mourinho ngancik kasempetan pikeun ngobrol sareng Lyon ngeunaan peran diréktur kosong, sumber sanggeus dipercayakeun ESPN yén anjeunna milarian proyek di klub gedé.

Pangatur Portugis henteu nganggur saprak pupusna. dipecat ku Manchester United dina bulan Désémber 2018 sareng kuat nyambung ka damel di Real Madrid, sateuacan Zinedine Zidane [1 9459005] parantos sumping telat usum kamari

Dipecat Lyon Sylvinho Senén, dinten saatos ngasorkeun 1-0 ngalawan Saint-Etienne ngalawan Saint-Etienne - kekalahan kaopatna dina salapan kaulinan.

11.45 HST: Présidén Real Madrid Florentino Perez ngarencanakeun nyandak tindakan Christian Eriksen Tottenham dina Januari, tapi prioritas manajer Zinedine Zidane tetep tetep ti Manchester United Paul Pogba numutkeun sumber ESPN FC .

Zidane ngajantenkeun masarakat nya éta kagum pikeun Pogba, tapi Madrid henteu ngiringan penilaian Amérika Serikat. Eriksen, anu kantos nyarios yén Spurs badé usum panas ieu, dina taun ahir kontrak na.

Tatu di tengahna parantos ngahanca di usum Madrid, sareng sumber nyarios Perez nyatakeun yén panawaran 30 juta pikeun internasional internasional tiasa cekap. segel perjanjian dina Januari. Nanging, Zidane masih na manah mutuskeun pikeun ngadaptarkeun Pogba.

10h59 Bureau anu disingket TSB: Palatih Liverpool Jurgen Klopp nolak uih deui ka Borussia Dortmund di 2018, tapi ngaku anjeunna tiasa uih deui nalika klub éta leres-leres butuh pisan. nurutkeun anjeunna ngalaksanakeun numutkeun biografi ngeunaan CEO CEO Hans-Joachim Watzke

Lalaki yuswa 52 ieu ngagaduhan dua judul Bundesliga sareng ganda nasional dina tujuh taun di Dortmund, bari ogé mingpin klub di 2013. Akhir liga juara. Tapi, opat taun saatosna di 2015, Klopp tetep ngagantungkeun ka Westfalenstadion.

Klopp dikutip dina biografi na: "Aki [Watzke] nyauran kuring dina hiji dinten teras nyarios: 'Jurgen, anjeun kedah uih deui! Kuring seuri sareng mikir anjeunna guyonan. "Naha anjeun bodo? Naha anjeun mabok? Kumaha anjeun tiasa gaduh ideu sapertos kitu? Abdi di kontrak di Liverpool sababaraha taun deui.

"Minangka saver, nalika klub bener-bener butuh kuring, naha henteu kedah ngalakukeun éta? Saé pisan yén kuring malah gaduh pilihan. Tapi kuring teu nyangka yén éta sigana masalahna. "

10.36 BST : Bayern Munich tanpa Thomas Muller bakal "hese dibayangkeun", batur sapagawean na Joshua Kimmich ceuk

Muller, 30 taun, teu puas dina peranna dina bangku Bayern Munich usum ieu sareng saurna saméméhna minggu ieu yén éta "teuing ambisius" "cicing di dinya kanggo lami. Pikeun kahiji kalina dina karirna, sigana sigana anjeunna angkat ti Allianz Arena.

"Jelaskeun yén Thomas henteu resep kana situasi na. Anjeunna hoyong maén. Sareng anjeun kedah nyarios yén nalika anjeunna kaluar tina bangku pengganti, anjeunna ngalakukeun padamelan anu saé, "Kimmich ngawartoskeun pencét saatos 2 draw di 2 ditentang ku Jerman ka Argentina." Kuring tiasa ngartos yén anjeunna moal bahagia saatos lima pertandingan langsung dina bangku.

"Hésé ngabayangkeun Bayern tanpa Thomas. Éta mangrupikeun inpormasi ageung, sapertos Schweini [ Bastian Schweinsteiger ] atanapi Philipp Lahm dina jaman baheula sareng David Alaba ayeuna. "

ulin

1: 06

Gab Marcotti tina ESPN FC nganalisa naha "Bayern" Thomas Muller bakal ngantunkeun klub di Januari.

09.56 Bureau anu disingket TSB: Erling Haaland [19659028] lain ngan striker FC Salzburg pikeun narik perhatian. Laporan Daily Mail Arsenal sareng Crystal Istana mangrupikeun klub-klub dina Liga Premier ngawaskeun anu paripurna Koréa Kidul Hwang Hee-Chan .

Hwang, 23, ngagaduhan tujuh tujuan dina pertandingan 11 dina usum ieu sareng kontrak na dugi ka 2021.

09.14 HEB: Pep Guardiola resep Phil Foden . Anjeunna ngageroan anjeunna pamuter anu paling bakat anjeunna parantos damel sareng - anu kalebet Lionel Messi perkawis - sareng ayeuna dina publikasi serial anu judulna 'Pep's City: The Making of said:' Kami henteu masihan Foden kontrak anyar kalayan teu kahaja. Ieu mangrupikeun hiji-hijina pamuter anu teu tiasa dijual dina kaayaan naon waé - hiji-hijina, komo kanggo 500 juta.

"Phil henteu kamana-mana - Phil aya Kota. Kami moal ngadaptarkeun batur pikeun posisi ieu. iraha David Silva bakal ngantunkeun [dina usum panas] urang terang persis anu bakal pesulap énggal urang. "

08.30 jam HN: Puseur pusat Benfica Ruben Dias di Manchester United, tapi klubna sadar ngeunaan ieu sareng kontrak 26 kedah ditawarkeun kontrak anu parantos ningkat.

Ieu bakal nyangking klausa pelepasan internasional Portugis dugi ka 79 juta pon.

ulin

1: 33

Shaka Hislop heran upami Gareth Bale bakal ninggalkeun Real Madrid dina bulan Januari atanapi henteu. 19659075] PAPER TALK (ku Harry Kettle)

Rakitik sareng Matic janten targét Inter Milan

Inter Milan hayang pisan mawa lingkungan anyar kana jandéla pangiriman Januari, Football .

Laporan éta nyarios Inter yén peryogi pilihan sanésna di tengah kota, khususna upami éta serius Ngajak Juventus kanggo judul Serie A. Ivan Rakitic et Nemanja Matic masih bakal aya dua targét utama klub, kalayan bet luar sapertos Lazio Sergej Milinkovic-Savic .

. Sandro Tonali ogé mangrupikeun bagian tina grup, tapi ngan ukur aya sababaraha sasih anu tinggaleun sateuacan dibuka dina jandela, sigana yén aya seueur elemen anu mindahkeun pikeun ménéjer Antonio Conte.

Manchester City museurkeun Ake

Jawara Liga Premier Manchester City museurkeun penandatanganan bintang Bournemouth ku Nathan Ake salami periode transisi Januari, ku News News .

Kota mimiti berjuang dina ngamimitian kampanye Liga Premier, sareng masalah pertahananana dibandingkeun ku seueur luka. Nanging, upami aranjeunna tiasa narik pamuter sapertos Ake ka klub, ieu tiasa janten tanda tujuan gedé pikeun judul saingan Liverpool.

Pamuter umur 24 parantos damel sareng Cherries ti saprak 2017, ngantos genep taun di Chelsea. The Blues salawasna gaduh hak awal tina panolakan, tapi tunduk kana larangan pamindahan sareng upami Kota City sah dina kabetot kana pamindahan alam ieu, éta kudu gancang bertindak.

Ketok-in

- Jose Mourinho nampik balik deui ka manajemén sareng Lyon, Liga 1 buta, laporan RMC . Tilas bos Manchester United bakal masihan béja ka klub éta tujuan kahijina nyaéta balik deui ka Liga Premier salaku anjeunna nyoba rebound saatos istilah nguciwakeun di Old Trafford.

- Juventus museurkeun usaha pikeun ngadaptarkeun. Deui kénca Chelsea Emerson dilaporkeun ku Calciomercato . Pamuter 25 dianggap salah sahiji targét utama juara Italia, anu nuju ngawangun kabisa di kénca. Chelsea, kumaha oge, tiasa nawiskeun anjeunna kontrak tambahan pikeun ngahalangan awéwé lami.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/blog-transfer-talk/story/3961946/transfer-talk-manchester-united-reach-mandzukic-agreement