Verod Capital divestment of ibukota Layanan Manajemén Amanah UTL

(Badan Ékofin) - Verod Capital Management Limited (Verod) ngajual sadaya stake na di UTL Trust Management Services (UTL).

Perusahaan ekuiti swasta anu dikuasai di Nigeria ngahontal kaseueuran ieu saatos opat taun dina saham saham perusahaan manajemén portopolio, UTL. Dina waktos ieu, pembeli saham Verod Capital di babak UTL henteu dipikanyaho.

Keuntungan ibukota anu dipikabutuh ku hasil tina sérverasi ieu henteu diungkabkeun. Verod nyatakeun pentingna nyumbang ka ékspansi bisnis UTL Fund Manager sareng optimalisasi operasionalna. Ayeuna di 2015 yén modal-investor Nigerian ngagaduhan 100% ibukota UTL, anu baheula katelah Union Trustees Limited. Saham ieu nuju ti Union Bank of Nigeria.

UTL, anu didasarkeun di Lagos, Nigeria, tanggung jawab pikeun ngokolakeun sareng investasi dana tina net bersih individu sareng usaha. "Kami resep sareng gawé bareng sareng Verod dina opat taun katukang. Sumber sareng fokusna parantos penting pikeun ngadamel perusahaan pikeun ngahontal tujuan jangka panjangna. " ceuk OlufunkeAiyepola (poto), Diréktur Eksekutif di Manajer Dana UTL.

Verod Capital Management Limited (Verod) teu dina lunas munggaran dina taun 2019 ieu. Dina Méi, firma ekuiti swasta ngumumkeun jalanna ka Rotoprint Limited, hiji perusahaan Nigerian khusus dina produksi bungkusan.

Chamberline Moko

Baca ogé:

1605-66231-Nigeria-verod ibukota-manajemen-kaluar deui-péngkolan-of-nu-méja-ahli-of-nu-pak-lemes-Rotoprint-dugi

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.agenceecofin.com/private-equity/1010-70007-verod-capital-se-desinvestit-du-capital-de-la-societe-de-gestion-de-portefeuille-utl-trust-management-services