Ngan ukur 5 $ per unit, Alexa sareng plugs pinter anu cocog sareng Google henteu kantos ekonomis - BGR

Plug Wi-Fi Smart mangrupikeun sababaraha gadget anu paling keri anu anjeun pikanggaeun sabab nambihan konektipitas sareng intelijen kana sadaya alat anu disebutkeun bodo di bumi anjeun. Tapi anjeun terang naon anu langkung pinter tibatan nyolok? Toko outlet cerdas pikeun dijual kalayan harga anu suda, tangtosna! Anggo kodeu Kupon 408JBLKV di kasir sareng anjeun bakal tiasa nampi 4 Wi-Fi Aoycocr 15A stop kontak kalayan monitor énergi ngan ukur $ 20,39, panghandapna unggal waktos.

Highlights tina kaca produk:

  • Kemampuan MONITORING ENTEK - Lacak konsumsi énergi nyata-waktos unggal alat, ngaleungitkeun pamakean daya anu teu perlu sareng simpen tagihan dollar
  • DESIGN PUTRA -SAVING - Naon anu langkung hadé tibatan colokan pinter? Dua! Ukuran kompak ngadukung dugi ka kakuatan 15A pikeun alat, ngamungkinkeun aranjeunna ditumpuk dina stop kontak anu sami sareng daun jacks padeukeut pikeun alat-alat sanés.
  • VOICE COMMAND - Anggo paréntah sora anu gampang pikeun ngontrol sadaya colokan pinter anjeun nganggo Alexa, Asisten Google, nyiptakeun pangalaman bumi anu pinter
  • Modeu AWAY - Setél colokan pinter anjeun pikeun ngaktipkeun sareng mareuman sasarap acak supados anjeun katingali siga anjeun betah, sanajan anjeun jauh, gampang dianggo pikeun bisnis anjeun
  • NO HUB REQUIRED - Plug Smart dianggo sareng jaringan nirkabel 2,4 GHz anu aman tanpa peryogi hub anu misah, aksés sareng manager sareng smartphone anjeun, dimana waé ogé anjeun. Nawar jaminan 1 taun sareng 30 dinten saatos jasa jualan

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajugikeun anjeun anu énggal sareng nawaran pangénggalna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR