Pikeun nyingkahan gencatan kagiatan, maskapai Camair-Co narékahan ngadukung 2,6 milyaran FCFA Nagara



. tina nagara.

Rapat ieu nyusul, urang diajar dina korespondensi resmi Menteri Keuangan, Louis Paul Motazé, ku paménta Diréktur Jéndral Camair-Co, anu milarian dukungan finansial ti Nagara dina jumlah 2,6 milyar FCFA , pikeun nyegah halangan tina kagiatan perusahaan.

Rapat 15 Oktober 2019 di Yaounde, saur Menteri Motazé, tujuanna pikeun naliti "syarat sareng syarat pikeun badamiana hutang bank dikontrak pikeun milih Camair-Co". Salaku panginget, 22 Méi 2019, Menteri Keuangan parantos ngawenangkeun pelepasan ku Perbendaharaan amplop ngan leuwih 1,5 milyar FCFA pikeun ngorbankeun deui artos Camair-Co.

Amplop ieu mangrupikeun bagian tina amplop global 6 milyar FCFA yén nagara éta ngarencanakeun nyuntik kana maskapai ieu dina zona keributan finansial ti saprak peluncuran kagiatan na di 2011.

BRM

Baca ogé:

16-09-2019 - Camair-Co, Carrier Air Cameroon, Renews Arrears for Aircrew

04-06-2019 - Kaleuper udara Camair-Co parantos akumulasi 200 yuta francs CFA hutang suluh dina puluh minyak bumi Tradex

31-05-2019 - Kalayan 34 miliar FCFA karugian antara 2015 na 2017 sareng equity drastis handap, Camair-Co geus kakeunaan disolusi mimiti

29-05-2019 - Pamarentah Kamerun hayang méré kahirupan saeutik nepi Camair Co ngaliwatan waragad urgent of 6 miliar FCFA

Maca deui IEUH