Gajah / pertandingan anu ramah Civ - DRC: Dituduh teu pura-pura pilihan, Wilfried Zaha ngajadikeun detraktorna na ngiringan grup

Wilfried Zaha berpotensi diumumkeun kaleungitan pilihan pemilihan Ivory Coast, dina kontéks pertandingan ramah ngalawan DRC, 13 bulan Oktober. Tapi panyerang Crystal Ivoryus cicingeun kritikna. Pamuter taun 26 parantos ngagabung sareng kanca timnya di Perancis, dimana rapat bakal lumangsung.

Baca ogé: Di boyot, Ariel Sheney nampi dukungan ti Debordo, Safarel, Kedjevara pikeun konsér na ...

Anjeunna nyandak bagian, sareng sésana tim, dina pelatihan koléktor munggaran dinten Salasa 9 Oktober ieu, dina kaayaan hujan gedé. Numutkeun sababaraha anggota gajah gajah, Zaha bahkan pisan nekadna tarip pikeun milihna, henteu janten masalah upami pertandingan anu ramah atanapi henteu.

Sacara rutin dituduh daék salawasna milarian alesan pikeun henteu ngahormatan samanana dina hal selektif, Zaha pasti ngabohong ka anjeunna. Ningali anjeun salajengna 13 Oktober salajengna ka DRC.

Joe Midelli

[/ G1_space]

Anjeun bakal resep


  • Wilfried Zaha berpotensi diumumkeun kaleungitan pilihan pemilihan Ivory Coast, dina kontéks pertandingan ramah ngalawan DRC, 13 bulan Oktober. Tapi panyerang Crystal Ivoryus cicingeun kritikna. Pamuter taun 26 parantos ngagabung sareng kanca timnya di Perancis, dimana rapat bakal lumangsung. Maca [...]

    Maca deui


  • Aya seueur seniman anu ngadamel léngkah nyata kahiji dina dunya showbiz ti Putri Street Yopougon anu kasohor. Disko joki pikeun mayoritas, kalayan datangna Coupé-bergeser, aranjeunna nyiptakeun musik. Janten kaceluk ti jalan ieu, aya anu parantos wangsul kana dek DJ maranéhna, [...]

    Maca deui


  • Tujuh bulan saatos peluncuran na, proyék hiji Alliance anyar pikeun nunjukeun nilai-nilai umum antara Pantai Gading sareng Uni Éropa anu katelah "EU Magic" Tour parantos parantos balik kana fase aktipna. Delegasi Uni Éropah di Côte d'Ivoire, Yayasan Sistem Sihir sareng otoritas kotamadya kota anu gaduh rapat [...]

    Maca deui


  • Éta téh Sabtu Nopémber 02 anu Kolonél Lôbôfouët masihan Massa gedé kahijina dina Istana Culich di Treichville. Kusabab diumumkeun konsér pemuda ieu anu ngahormatan budaya Ivorian ku bakatna salaku panyanyi sareng musisi, individu-individu parantos ngamimitian kampanye boikot [...]

    Maca deui


  • Aya seueur seniman anu ngadamel léngkah nyata kahiji dina dunya showbiz ti Putri Street Yopougon anu kasohor. Disko joki pikeun mayoritas, kalayan datangna Coupé-bergeser, aranjeunna nyiptakeun musik. Janten kaceluk ti jalan ieu, aya anu parantos wangsul kana dek DJ maranéhna, [...]

    Maca deui


  • Dijieun dina 1984 di Divo, grup Woya bersinar di pamandangan musik Ivorian sateuacan ngiles sababaraha taun salajengna. David Tayorault, Tiane, almarhum Marcellin Yacé, almarhum Marino sareng grup anomna Manou Gallo ngagungkeun pamirsa kalayan judul sapertos Belinda, Kacou Ananze, ... Seueur taun saatosna, sareng upami [...]

    Maca deui


  • Produser mimitina tina Arafat Dj, Roland The Binguiste mangrupikeun jalma anu dipercaya dina Houon Angel Didier. Éta, nuju ka awal taun 2000 kalayan judul "Jonathan". Lajeng, lalaki janten pamuter utama dina showbiz Ivorian. Nampi bédana khusus dina dinten Minggu kamari dina upacara Primud pikeun [...]

    Maca deui


  • Samuel Eto'o sareng Pep Guardiola sanes réréncangan paling saé di dunya. Jauh tina éta. Dua lalaki éta silih atosan salami sababaraha taun. Upami tilas striker Cameroonian ngakuan bakat palatih Spaniard, anjeunna henteu ragu pikeun ngalungkeun anjeunna upami perlu. "Pep, anjeunna hirup sadayana na [...]

    Maca deui


  • Suci Safarel PRIMUD emas minggu ieu 5 Oktober 2019, dina upacara panghargaan kontes ieu. Salah sahiji anu kedah dipikabutuh, Debordo Leekunfa, badé ngaturkeun ucapan salamet ka anjeunna sareng ngadorong anjeunna kana padamelan anu atos dilaksanakeun. Anjeunna ogé ngémutan awal pamula seniman ngora ieu, panulis lagu hit "Tchintchin", [...]

    Maca deui

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/societe/sport/elephants-match-amical-civ-rdc-accuse-de-vouloir-boycotter-la-selection-wilfried-zaha-fait-mentir-ses-detracteurs-et-rejoint-le-groupe