Rwanda: Naha pinter-pameunteuna Ashish Thakkar saé Afrika? - YoungAfrica.com

Telepon ageung, Telepon Mara dirancang pikeun bersaing merek sapertos Samsung, Tecno atanapi iTel. © Telepon Mara / Facebook / 2019

Biasa ka iklan media, pangadeg Grup Grup, Ashish Thakkar, ngaluncurkeun minggu ieu di Rwanda teleponna "Dijieun di Afrika". Tapi dina jaman globalisasi, janji 100% Afrika teu mungkin dilaksanakeun pikeun produsénna.

Naon anu saé tibatan dua "pro" tina pementasan pikeun ngjalankeun sareng panampilan hébat anu mimiti diproduksi di Afrika? 7 Oktober, éta aya dina perusahaan présidén Rwandan, Paul Kagame, sareng seueur foto na video viral anu anu héran ka Ashish Thakkar, Pangusaha Inggris-Uganda sareng pangadeg Grup Grup, nampi salinan munggaran dina smartphone-Na. Numutkeun manéhna, sarébu buah anu nyusun aranjeunna sapinuhna dilakukeun di Afrika.

"Dijieun di Asia & USA"

Artikel ieu mimiti mecenghul di Jeune Afrique