Sangmelima: Kasus maling maling motor na janten kajahatan ...

Kota Sangmelima ningali kaayaan kritis saprak enjing ieu sawaktu aya kasus maling maling motor anu tumuju kajahatan. Hiji benskineur ngora kira-kira dua puluh taun kapanggih di Bosque Essandjala sabtu minggu kamari sareng anjeunna dipendakan dikubur kamari Salasa 08 Oktober 2019. dinten Rebo ieu di tengah pasar Sangmelima anu rame jubilant, marah di kantor pulisi nyatakeun tina pasar éta kusabab alesan sederhana yén hiji jalma bakal nyekel leungeun maling / rajapati anu gaduh telepon tina almarhum. Balaréa hoyong ngalakukeun kaadilan. survey parantos dibuka sareng urang ngobrol ngeunaan 8 jalma ngora anu bakal (bamoun) sareng ngiringan kajahatan anu parah ieu. Populasi ambek mutuskeun pikeun ngiringan sareng nutup toko di pasar sareng dina sumbu komérsial utama. Prefektur departemen turun ka tempat anu tenang pikeun ardor .... kalem parantos wangsul tapi ka toko sawaréh para padagang ditutup "

Dina waktu nulis, kaayaan éta tenang sareng dikendali pasukan kaamanan. Éta ngan ukur kanyataan kriminal anu tiasa ngahasilkeun bentuk mobilisasi sapertos anu tiasa ditingali di tempat sanés. Teu aya perang suku di Sangmelima sumawona perang pribumi / non-pribumi.

Boris BERTOLT

Artikel ieu mimiti mecenghul di http://www.ocameroun.info/57183-sangmelima-une-affaire-de-vol-de-moto-a-degenere-en-crime.html