Tambahkeun sidik kana komputer Windows 10 naon waé sareng alat leutik ieu ka 22 $ - BGR

Iraha urang ngadangu bar sentuhan pikeun waktos terakhir dina laptop MacBook Pro Apple? Sakumaha sadayana urang parantos hilap dina waktos ieu kusabab sanés mung solusi anu saé pisan. Sensor sidik anu dibarengan pisan hususna pikaresepeun sabab ngamungkinkeun anjeun nyambung ka komputer langkung gancang sareng gampang. Tangtosna, anjeun henteu kedah nyéépkeun langkung ti 1 000 dolar dina MacBook Pro sareng bar sentuhan anu henteu aya kanggo nyandak sensor sidik dina laptop anjeun. Nyatana, anjeun henteu peryogi laptop énggal. Sadaya anu anjeun butuhkeun nyaéta Idem Fingerprint Reader USB Fact BioScan pikeun Windows 10 ayeuna dijual di pangurangan harga dina Amazon.

Di dieu Kang naon kudu nyaho tina kaca produk:

  • ] Touchpad nganggo sensor cap jari sidik lebar 14 mm pikeun tingkat kasuksésan anu mimiti sareng katégalan 360 ° pikeun scanning sidik anu gampang tina sababaraha sudut.
  • Perlindungan anti spoofing, panyalindungan biometric aman sareng registrasi sidik jari 10 per akun pangguna.
  • Berkas énkripsi / dukungan folder sareng sambungan wéb instan (sareng parangkat lunak opsional).
  • Sambungan gancang sistem operasi Windows dina sababaraha detik 0,25 sareng WINDOWS 10 HANYA - TUNGGUHAN NANGGANG UNTUK ENTERPRISE VERSION LINUX, MAC atanapi WINDOWS 10.
  • FCC disertipikasi gampang kanggo dipasang sareng dianggo nganggo panduan awal anu gancang sareng intuitif, pangrojong nasabah AS lokal, sareng garansi sataun.

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajaga anjeun terang ngeunaan nawaran panganyarna. kanvas. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

sumber gambar: Microsoft

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR