Mesin vakum bersih ieu mangrupikeun saé pikeun modél anu hargana kirang tina 100 $ - BGR

Kusabab pembersih vakum anu luhur-tungtung tiasa hargana dugi ka 1 000 dolar, anjeun panginten henteu nyangka pisan sawaktos anjeun mésér modél kirang tina dolar 100. Tapi upami modél anu anjeun mésér nyaéta Pembersih Vakum Bersih murni PUCRC25 anjeun bakal heran dina kualitas nya sanaos hargana. Gawéna tiasa di karpét sareng lantai keras pastina, sareng éta ogé ngagaduhan kahirupan batré anu padet. Daya anu nyeuseup parah mangrupikeun kejutan anu paling saé nalika kami diuji - pasti pariksa!

Di dieu nyaeta informasi langkung lengkep ihwal kaca produk:

  • 2019 UPGRADE BATTERY: Vérsi énggal dioptimalkeun pikeun nyayogkeun umur batré dugi ka 90 menit amprok sareng nyeuseup 1200pa. Manfaat tina program anu langkung maju kanggo ningkatkeun halangan
  • 1 TOUCH GO: pembersih vakum robotic pikeun pembersih vakum, ubin, lantai sareng karpét - Gancang kakuatan 1 anu gampang! Robot vakum robot dilengkepan sensor anti ragrag anu sacara otomatis ngadeteksi jurang sareng nyegah éta henteu turun tina tangga.
  • Profil low: Robot mini vacuum cleaner sareng 2,9 "profil lowna bakal némbongan dina sadaya kamar sarta cukup leutik pas dina sofa atanapi ranjang di imah anjeun
  • ALLERGY AND PET FRIENDLY: Saringan debu tina pembersih vakum otomatis ngajaga hawa beresih sareng partikel debu anu nyepok dina sampah. Teu aya sikat anu nyeuseup sareng nyeuseup anu teu tiasa janten clogged sareng rambut anjing atanapi ucing sapertos unit sikat puteran
  • BRUSHES ROTATING ROTATING: Robot Pembersih Lantai Fitur 2 Otomatis Sisi Sapu Sapu anu ngalegaan jangkauan pembersih vakum sareng muterkeun nangkep kokotor sareng lebu dina juru sareng di lantai hardwood

ngiringan @BGRDeals on Twitter ngiringan nawaran panganyarna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR