Youtube: markisa WAGS. Lyon-Angers: manggihan pamaén awéwé boh tim di gambar



The lomba mun mimbar janji janten seru!
Kalayan ukur tilu titik dihareupeun saingan maranéhna Saint Etienne, pamaén of Olympique Lyonnais ngabagéakeun counterparts maranéhanana ti SCO Angers Jumaah

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=4R5gQWrL0F8