Chrissy Teigen: Para peminat kaget ku tato énggalna ngingetkeun ngeunaan Holocaust

Chrissy Teigen manggih tato énggalna saén pisan, sareng henteu pikaresepeun sadayana. Modél Amérika Tanggal kalahiran kolotna, salakina John Legend sareng dua murangkalih dina panangan éta disaring ilmiah. Anjeunna bangga dipasang sababaraha poto dina akun Instagram dirina, nyerat: "Asén ibu geus balik deui! " Tato anu gaduh ngajantenkeun fans na janten réaksi. "Naha anjeun tinggaleun rohangan upami anjeun ngagaduhan murangkalih sanés?", "Nomer lotto énggal ku abdi!", "Ayeuna kuring terang kode wifi anjeun", Dupi urang baca diantara koméntar.

Di sisi anu sanés, tato paribasa langkung inspirasi tinimbang humor. "ChrissyKuring terang anjeun teu hoyong ngarujuk éta kalayan tato anjeun tapi kuring mamatahan anjeun tingali sajarah tato aranjeunna dina mangsa Holocaust : séri nomer anu ditulis dina awak jalma pikeun idéntifikasi di kamp konsentrasi. Tato anjeun tiasa menyakiti, upami sanés sanés niat anjeun "," Sémutan gambar ieu bakal ngajantenkeun yén urang Yahudi henteu pikaresepeun "," Ngabanggu kuring yén anjeunna gaduh séri tato Nomer dina payu na? Naha Shoah janten jauh tina kanyataan kami? ", tos disemat fans na.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/chrissy-teigen-les-fans-choques-par-son-nouveau-tatouage-qui-rappelle-la-shoah-1034627