Perjuangan Pangeran Edward kalayan tugas karajaan diturunkeun: "Teu aya pitunjuk ngeunaan masalah ieu";

Cacah Wessex ngobrol ka Rhiannon Mills of Sky News ngeunaan Ratu Elizabeth II , barengan pamajikanana Sophie, countess of Wessex . Anjeunna émut waktosna parantos kapaksa milampah jalan-jalan, kabeungkeut "realisasi dahsyat" yén anjeunna badé nyebrang balaréa. Edward negeskeun yén ngan hiji-hijina nasihat anu dibéré nyaéta henteu salaman sareng saha waé.

Cacah na nyarios: "Kuring émut pisan kana étalisasi pikasieuneun yén kami bakal kedah nyebrang koridor jalma ieu, kusabab mobil - kuring henteu ningali mobil, aranjeunna di sabudeureun juru - sareng kolot urang éta. kenca sareng ngawitan ngobrol sareng jalma.

"Sareng kuring pikir," Nya, kuring tiasa leumpang di tengah sapertos jeruk nipis atanapi ... "

"Kuring ogé dulain kuring ogé, kitu saur kami," Anjeun di sisi éta, kuring badé angkat jalanna, "tapi teu aya arahan naon waé.

"Kuring ngan hiji-hijina naséhat anu dipasihkeun ka kuring nyaéta," Tong ngubaran siga garis resepsi, jadi ulah ngamimitian ngoyagkeun leungeun, sabab sakali anjeun parantos goyangkeun jalma, anjeun lengkep nyangkut. ngocok leungeun dulur. "

Maca deui: Misteri Karajaan: Kumaha Putri Putri émut "pangalaman aneh"

Pangéran Edward "realisasi dahsyat" (Gambar: Getty)

pangeran edward sophie wessex

Edward sareng Sophie ngabahas ratu (Gambar: Langit News)

Nanging, anjeunna nyarios yén dina mobil di tukangeun Nalika anjeunna ratu nalika anjeunna di luar, éta tempat anjeun tiasa gaduh waktos anu saé.

Itungan sareng countess wangsit sabaraha aranjeunna resep nonton réaksi jalma sareng Sophie malah ngaku nembé muka jandela mobil kanggo ngadangu aranjeunna.

Émbalan, "Tanpa kalangkang mamang, salah sahiji hiburan anu pangsaéna nyaéta dina mobil di tukangeun mobil Ratu, sabab éta nalika urang tingali sagala réaksi - utamina di tempat-tempatna dimana aranjeunna henteu nyangka ningali ratu, bahkan langkung saé. "

Lajeng Sophie campur: "Sareng we muka jandela ngan sakedik supaya urang tiasa nguping naon anu diomongkeun ku jalma. "

pangeran edward sophie wessex

James Viscount Severn; Pangeran Edward; Lady Louise Windsor; Sophie, countess of Wessex (Gambar: Getty)

Dilahirkeun dina 1964, Edward nyaéta 15 taun langkung ngora ti Charles, 13 taun langkung ngora ti Anne sareng opat taun langkung ngora ti Andrew.

Anjeunna ngajelaskeun yén dina dewasa dina kulawarga karajaan, "éta anu sepuh anjeun lakukeun," anjeunna henteu émut pentingna peran indungna anu dimainkeun dina kahirupan nasional.

Sanajan kitu, anjeunna mendakan éta "menarik" pikeun ningali barudak sorangan - Lady Louise Windsor sareng James Viscount Severn - neangan.

Numutkeun ka Sophie, Louise ngagaduhan "henteu aya ide" yén ninina sareng ratu éta sami sareng dugi ka barudak anu sanés di sakola ogé nyarioskeun perkawis éta.

Ulah sono
Alesan anu matak heartbreaking Putri anu Putri teu tiasa kawin ka Andrew Parker Bowles [Wangsit]
Pangeran Charles: Naha Charles dijaga wengi ku 'hariwang ageung' [Video]
Naha salaki Camilla gaduh peran konci dina pernikahan Charles sareng Diana [Wawasan]

Countess Count Wessex

Cacah sareng Countess of Wessex (Gambar: Getty)

pangeran edward pangeran charles

Barudak Edward sareng lanceukna sepuh Charles (Gambar: Getty)

The countess nyarioskeun carita pikaresepeun kumaha putri nya mulih ti sakola ku naros

Ngadiskusikeun hubungan Louise sareng Ratu, Sophie nyarios yén anjeunna nganggap aranjeunna "untung" tinimbang incu karajaan anu sanés sabab hirup ngahiji. sareng tiasa ningali dirina sering.

Anjeunna ngomong, "Kuring nyangka gaduh moment ieu bareng dina usum panas ngamungkinkeun hubungan ieu.

"Maksudna, urang langkung untung sabab kami cicing pisan caket sareng ratu.

"Janten nalika anjeunna nyéépkeun waktos di Windsor dina sabtu minggu, barudak kami langkung untung sabab tiasa gaduh tea rutin. 19659004] "Janten urang sering ningali anjeunna sareng urang aya anu paling nyetir akhir minggu, janten anjeunna sering ningali urang. Anu untung! "

Sanaos aranjeunna gaduh gelar Royal Highness, Louise sareng James parantos didadarkeun salaku cacah barudak tinimbang pangeran atanapi putri.

Panginten kusabab éta, aranjeunna henteu nyandak seueur misi karajaan. 19659004] Kitu saurna, dina April 2015, aranjeunna ngiring sepuhna dina perjalanan ka Afrika Kidul sareng, taun ka tukang, Louise, 15 taun, ngiringan indungna salami sababaraha liburan karajaan di Inggris.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express