Sargent meunang mimiti kalapa mimiti ngalawan Kuba

WASHINGTON, DC - Bakal datang ayeuna sareng Josh Sargent, saurang penyerang AS anu bakal datang.

Josh [Sargent] Pelatih Kepala Gregg Berhalter nyarios dina konperénsi pers Kemis soré yén anjeunna kedah ngiringan pikeun pertandingan perdana anu ngahasilkeun Liga Bangsa-bangsa CONCACAF ngalawan Kuba di Audi Field. "Éta bakal saé ningali kumaha anjeunna tiasa ngalakukeun isukan dina konteks pagelaran tim."

- CONCACAF League of Nations: Sadaya anu anjeun kedah terang

Pamuter Werder Bremen, umur 19, bakal maén pikeun kadua sakaligus - anjeunna maén dina draw 1-1 anu ramah ngalawan Uruguay dina bulan Séptémber - dina draw 1-1 - sareng pikeun waktos berturut-turut katilu di Amérika na.

Mantan palatih AS Jurgen Klinsmann gaduh pentingna kompetisi Liga Bangsa-Bangsa . Berhalter percaya yén pertandingan ngalawan Kuba sareng Salasa ngalawan Kanada di Toronto ngagaduhan nilai nyata pikeun persiapan timnya pikeun kualifikasi Piala Dunia.

"Penting pikeun nyampurkeun babaturan urang ngalawan lawan anu kaliber tinggi, tapi ogé penting pikeun urang maénkeun bagian kami dina CONCACAF tur ngartos yén éta pesaing," saurna. cenah. "Ieu kasempetan kanggo urang pikeun jalan sareng bersaing. Sareng aya piala pikeun meunang. Sacara umum, atos ngaraos persiapan anu saé pikeun Piala Dunia. Sareng pangalaman anu saé kanggo grup dina tahap pamekaran ieu.

"Kanggo kami, penting pikeun bersaing sareng tim CONCACAF. Urang tiasa maén kaulinan luar. Urang nuju nyiapkeun kelompok kami dina naon cocog pikeun Piala Dunia. Pikeun kami, patandingan ieu penting. "

Pemain tengah Schalke Weston McKennie sapuk sareng palatih na ngeunaan pentingna pertandingan.

"Ieu mangrupikeun persiapan anu saé pikeun urang biasa pikeun kualifikasi Piala Dunia," saurna. Di bumi sareng jauh, abdi pikir éta penting pisan pikeun urang terang kumaha pentingna buruan imah pikeun kami sareng meunang kameunangan nalika kami di dieu. Sareng nalika urang ngulinkeun kaulinan tandang, pikir éta penting pikeun urang asup kana ideu anu meunang éta.

"Kami maén hal: janten pangheulana sareng anu pangsaéna tina CONCACAF." [19659013]

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/united-states-usa/story/3962761/united-states-to-start-josh-sargent-in-concacaf-nations-league-vs-cuba