Selebriti 25 sareng karakter Disney di Disneyland sareng Disney California Adventure - jalma

Selebriti Hollywood, superstar musik sareng atlit profésional resep gaduh senang sapertos saha waé, teu aya tempat kaulinan anu langkung saé pikeun selebriti anu beunghar sareng kondang tinimbang Disneyland, ngan ukur numpak limosin pondok di jalan tol I-5.

caket heula dina pilem, televisi, musik, sareng béntang olahraga anu parantos kéngingkeun Disneyland sareng Disney California Adventure sareng parantos ngeureunkeun pos gambar sareng karakter Disney anu dipikaresep.

Gwen Stefani sareng Sulley di Disney California Adventure. (Sopan santun Disney)

Gwen Stefani

Gwen Stefani, panyanyi No Ragu sareng palatih The Voice, masihan panji jahat sareng dipasang tanda-tanda perdamaian sareng Sulley of Monsters, Inc. di Hollywood dina Oktober 2014 di Disney California Adventure.

Albeum unggulan No Doubt, "Karajaan Tragic", ngémutan akar Disneyland sareng Orange County (1965).

Stephen Colbert sareng Goofy di Disney California Adventure. (Kalayan idin jenis Disney)

Stephen Colbert

Teras, fasilitator Colbert Report, Stephen Colbert, ngalakukeun poyok sabeulah pesawat propeller di luar daya tarik. Soarin 'Over California ti Disney California Adventure dina Agustus 2010. [19659002] Dingo aviator nyandak pose heroik sareng Colbert, anu ngagem topi ceuli Mickey nganggo kacasoca pilot.

Christina Aguilera di Dumbo, gajah ngalayang di Disneyland. (Kalayan idin jenis Disney)

Christina Aguilera

Penyanyi pop anu meunang Grammy Christina Aguilera ngagungkeun ulang taun 24th taun kalayan penerbangan dina Dumbo Gajah Flying di Disneyland di 2004.

Tilas Mickeer Mickey Mouse Club parantos parantos dibéré ngaran The legenda Disney dina bulan Agustus

Heidi Klum ngagabung Mickey Mouse dina kapal pelayaran leuweung di Disneyland. (Sopan santun Disney)

Heidi Klum

Host TV sareng supermodel Heidi Klum ngungsi parahu Jungle Cruise sareng juragan Mickey di sisi dirina salami Disneyland dina Juni 2014.

Klum parantos lami ngantepkeun anjeunna "Project Runway". konsér dina Bravo pikeun énggal "Ngadamel Potong" Kontes Pantun dina Amazon. Anjeunna bakal uih janten hakim pikeun usum 2 "America's Got Talent: The Juara".

Ikon busana dirancang duaan Ceuli Minnie Mouse inlaid nganggo kristal dijual di Disneyland.

Steve Carell sareng Donald Duck di Disneyland. (Sopan santun Disney)

Steve Carell

Béntang "Kantor" ngagem waluh waluh labu Mickey pikeun ngiringi kostum waluh Donald Duck nalika kunjungan Lebaran ka Disneyland dina Oktober 2013.

Kaley Cuoco dina pésta Mad Tea di Disneyland. (Kalayan idin jenis Disney)

Kaley Cuoco

Béntang "Teori Big Bang", Kaley Cuoco sareng salakina dina waktos éta, Ryan Sweeting, ngagungkeun Poé Valentine sareng wisata tina Partai Mad Tea di Disneyland dina bulan Pebruari 2014.

Cuoco nawiskeun tur balik-balik pamandangan kebangkitan tahan salila acara « Star Wars: Petualangan galaksi - petualangan ngantosan On Freeform dina Séptémber

Trevor Nuh sareng Frozone sareng Bapak Incredible di Disney California Adventure. (Kalayan idin jenis Disney)

Trevor Noah

Inang Daily Show, Trevor Nuh, nyandak aksi heroik kalayan Bapak Incredible sareng Frozen di payuneun Incredicoaster di Disney California Adventure dina Januari 2019.

Mariah Carey sareng Nick Cannon di Disneyland. (Kalayan idin jenis Disney)

Mariah Koes Endang sareng Nick Cannon

Superstar pop Mariah Carey sareng salakina Nick Cannon parantos ngalereskeun hajatna sareng kawinan dongéng di Disneyland di 2013.

Upacara anu aya di payuneun Sleeping Beauty Castle ngiringan langkung seueur kembang 15 000 anu diimpor ti Holland, Amérika Kidul sareng Perancis.

Carey sumping dina mobil kristal. Dina resepsi éta, Cannon maénkeun nada lagu DJ nalika ngagem busana Pangeran Charming.

Matt Damon sareng Chewbacca di Star Wars: Edge Galaxy. (Sopan santun Disney)

Matt Damon

Béntang pilem Matt Damon angkat ka Batuu dimana anjeunna foto selfies sareng Chewbacca di payuneun Millenium Falcon Star Wars: Edge Galaxy dina Agustus 2019. [19659002] Salian pilem "Bourne", Damon parantos némbongan dina "The Departed", "Interstellar" sareng "Ocean's Eleven" sareng sekuelna. Anjeunna nampi nominasi Oscar pikeun kalungguhanana dina "The Martian" sareng "Invictus" sareng meunang Oscar pikeun Screenplay Asli Best pikeun "Good Will Hunting".

Damon pilot daya tarik Millénnium Falcon: Nyalurkeun Jalankeun salami datangna ka Disneyland

Bakal Ferrell sareng Goofy di Disneyland. (Kalayan idin jenis Disney)

Mamah Ferrell

Aktor Will Ferrell nyemplungkeun diri dina sumanget liburan ku ngalunaskan bonétna Santa Goofy-diideuan ku bonét anu diideuan ku Elf. Istana Kaéndahan Saré di Disneyland dina bulan Nopémber 2012. .

Ferrell maén dina pilem "Elf", karesep liburan, sareng perennial.

Ferrell sareng barudak na tunggang Hiji dunya leutik Pak Toad Crazy Hike sareng Tea Tea salami kunjungan ka Disneyland.

Tina Fey sareng Groot di Disney California Adventure. (Kalayan idin jenis Disney)

Tina Fey

Aktris "30 Rock" Tina Fey sigana rada pondok sabeulah Grot di hareupeunana Para wali galaksi - Misi: Ngewa di Disney California Adventure dina bulan Agustus 2017.

Tilas béntang "Saturday Night Live" nyerat layar layar pilem "Mean Girls" sareng buku adaptasi musik Broadway

Tumpuan favorit Fey ka Disneyland: The Haunted Mansion .

Charlize Theron di Pixar Jetty at Disney California Adventure. (Kalayan idin jenis Disney)

Charlize Theron

Aktris Charlize Theron istirahat kanggo nyandak gambar di hareupeun Critter Carousel Jessie di Disney California Adventure dina April 2019.

Theron meunang Oscar pikeun aktris anu pangsaéna. pikeun peranna dina "Monster".

Miley Cyrus sareng Mouse Minnie, Daisy Duck sareng Pluto di Disneyland. (Sopan santun Disney)

Miley Cyrus

Penyanyi Miley Cyrus angkat ka Toontown Mickey di Disneyland pikeun secangkir gancang ku Minnie Mouse, Daisy Duck sareng Pluto dina April 2019.

Tilas "Hannah Montana" Disney Child Star teras janten penyanyi pop "Wrecking Ball".

Cyrus naek Gunung Titik salami kunjungan ka Disneyland

Sarah Michelle Gellar sareng Selma Blair di Disney California Adventure. (Kalayan idin jenis Disney)

Sarah Michelle Gellar sareng Selma Blair

Béntang "Buffy Ngalawan Vampir", Sarah Michelle Gellar, sareng sadu-sadunya "Intenari Kriket" nyarandé kana taktak sareng nyandak selfies di gigireun . ] Pejuang jet Kaptén Marvel di Hollywood Land di Disney California Adventure dina Maret 2019.

Drew Brees sareng Mickey sareng Minnie di Disneyland. (Kalayan idin jenis Disney)

Drew Brees

Juara Juara Anyar New Orleans meunang juara Super Bowl pikeun poto sareng Mickey sareng Minnie Candak Ngeunaan Ears Anjeun di payuneun stasiun seuneu Disneyland dina bulan Maret 2019.

Tim Burton di Fantasyland di Disneyland. (Sopan santun Disney)

Tim Burton

Sutradara Tim Burton ngaluncat ka mobil Dumbo Gajah Fumbing sareng nyebarkeun senenganana pikeun ngabantosan anjeunna ngalungsurkeun kana kunjungan ka Disneyland dina Maret 2019.

Produser "The Nightmare before Christmas" sareng sutradara "Alice in Wonderland" éta di Anaheim hiburan hiburan pikeun ngamajukeun pilemna "Dumbo" (19659014).

John Stamos sareng Caitlin McHugh kalayan Mickey Mouse di Disneyland. (Sopan santun Disney)

John Stamos sareng Caitlin McHugh

Béntang Full House John Stamos sareng béntang "The Vampire Diaries" parantos kalibet ka Disneyland di 2017 sareng balik ka taman hiburan Anaheim dina bulan Pebruari 2019 kanggo ngagungkeun ulang taun kawinan kahiji.

Panganten lalaki nyandak selfie sareng Mickey Mouse di balkon beusi tempé ti New Orleans Square anu ningali walungan Amérika.

Stamos sareng McHugh nganjang kana Dunya Leutik sareng didatangan Kamar Tiki anu pikaresepeun salami kunjungan ka Disneyland. didatangan.

Eva Longoria sareng Mickey Mouse di Disneyland. (Sopan santun Disney)

Eva Longoria

Béntang Desperate Eva Longoria ngenalkeun putra balita dirina, Santiago, ka Mickey Mouse anu pertama di payuneun Sleeping Beauty Castle di Disneyland dina Juni 2019.

Longoria sareng putrana anu nyobian dunya leutik nalika datangna ka Disneyland

Tom Brady sareng Gisele Bundchen dina Mobil Land di Disney California Adventure. (Kalayan idin jenis Disney)

Tom Brady sareng Gisele Bundchen

Tien Juara Super Bowl New Brunswick Patriots gelandang Tom Brady sareng supermodel na Gisele Bundchen angkat sareng barudakna di payuneun Red Truck Fire in Cars. California Adventure dina bulan Juli 2013.

Aktor James Franco nimbulkeun patung parunggu tina Walt Disney ngora sareng ciptaan-na anu paling kasohor, Mickey Mouse, disebut "Storytellers" di Disney California Adventure. (Kalayan idin jenis Disney)

James Franco

Aktor James Franco nembak poto sareng patung Walt Disney sareng Mickey Mouse di Buena Vista Street di Disney California Adventure di April 2013.

"127 jam" sareng "" Spider-Man "dibéntangan dina" Oz, anu ageung sareng perkasa "ti Disney.

John Krasinski sareng Emily Blunt dina Mobil Land di Disney California Adventure. (Sopan santun Disney)

John Krasinski sareng Emily Blunt

Béntang "Kantor" John Krasinski sareng garwa "The Iblis Nganggo Prada" Emily Blunt mesem panangan di panangan di payuneun gunung Cadillac di Mobil Land Land Adventure di Agustus 2012.

Blunt maénkeun karakter utama " Mulih Mary Poppins tina Disney. "

Béntang ko "A Quiet Tempat" nunggang di Radiator Springs Racers sareng Zona surup: Menara. tina Terror nalika kunjungan ka Disney California Adventure

Josh Gad sareng Goofy di Disneyland. (Kalayan idin jenis Disney)

Josh Gad

Penyanyi "Beku" Josh Gad parantos eureun guyonan sareng Goofy di payuneun benteng usum tiris Saré Beauty nalika liburan Natal di Désémber 2018.

Gad nyatakeun Olaf dina "Beku". Anjeunna maén di LeFou dina pilem langsung "Beauty and the Beast" ku 2017.

Pelayaran favorit na di Disneyland kalebet Indiana Jones Adventure, Rohangan Gunung sareng Splash Mountain.

Dave Bautista sareng Groot di Disney California Adventure. (Kalayan idin jenis Disney)

Dave Bautista

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com