Turki henteu bakal ngantunkeun "jihadists di alam", saur duta besar di Perancis dina RTL - VIDEO



Guest RTL - İsmail Hakkı Musa, duta Turki ka Perancis, parantos sumping ka serangan Turki anu dipimpin Turki saprak kamari. Numutkeun anjeunna, sanés pasukan Kurdi anu ditujukeun tapi organisasi téroris PYD, cabang Siria Partéy Pekerja Kurdistan.

https://www.rtl.fr/actu/international/la-turquie-ne-va-pas-laisser-les-jihadistes-dans-la-nature-dit-son-ambassadeur-en-france-sur-rtl-7799216009

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=l-0RK_2jyGo