Reuwas ti Ratu Elizabeth II: alesan khusus naha ratu moal pernah nembongkeun piring karesepna

Ratu Elizabeth parantos ngadatangan langkung ti nagara 100 salami pamaréntahan mangtaun-taunna. Nanging sanaos ngonsumsi rasa ti sakumna dunya, anjeunna henteu ngajadikeun karajaan samanten ngahakan. Laporan nunjukkeun yén ratu langkung resep kana tuangeun tradisional Inggris sareng sanés mangrupikeun pangan.

Tapi numutkeun urut wartawan Telegraph Gordon Rayner, piring karesepna henteu kantos diungkabkeun.

Mr. Rayner ngumbara langkung ti 20 dinten sateuacan. kunjungan karajaan sareng ratu.

Anjeunna wangsit ka ratu yén anjeunna moal caket, sapertos bawang bodas.

Mémang, éta tiasa masihan napas ka raja.

MACA DEUI: Putri Eugenie snobbish: Eugenie ngaku yén anjeunna "henteu resep" judulna

Ratu Elizabeth II tétéla moal bakal hoyong tuang tuangeun karesepna (Gambar: GETTY) [19659010] The Kejutan Ratu Elizabeth II "title =" The Shock of Ratu Elizabeth II ">

Reuwas ti Ratu Elizabeth II: ratu sieun disuguhan pikeun tuangeun favoritna sadaya waktos (Gambar: Getty)

Pak Rayden nyarios: "Kepala jasa rumah tangga bakal janten bagian ti kelompok pangakuan nyaritakeun koki asing supaya henteu ngasuh nganggo bawang bodas atanapi teuing rempah, kusabab sieun masihan napas goréng ka ratu. sareng henteu kanggo masak naon waé anu tiasa nyababkeun karacunan dahareun.

"Permaisuri mikacinta lauk sareng hayam, tapi anjeunna henteu kantos nubahan naon piring anu dipikaresep ku anjeunna, margi, salaku salah sahiji padaulan anu nyarios," Upami anjeunna ucap yén anjeunna ngagaduhan méja favorit, anjeunna henteu bakal moal pernah ngalakukeun. euweuh anu dilayanan.

Nalika angkat, Pak Rayden ngajelaskeun yén peti ageung tina tuangeun Inggris bakal kasir, upami kaseueuran dahareun lokal tiasa cekap.

Saur anjeunna: "Upami masih aya tanda tanya ngeunaan kualitas pangan lokal, peti ageung anu nyeuseup dahareun Inggris bakal dikumbah nalika perjalanan sareng cai dibotol bisi suplai lokal gagal. pasti teu tiasa dipercaya.

Kagetna Ratu Elizabeth II

Ratu Elizabeth II ngagaduhan waos anu manis (Gambar: Getty)

"Staf hotél ogé bakal dimaklumkeun sateuacanna kumaha Ratu resep kana pilihan inuman, Dubonnet sareng gin na - campuran 50 / 50, biasana dicandak dina jam 18. , dina cangkir. "

Sanaos tuangeun karajaan karesep raja teu kantos dipikanyaho, mantan kapala karajaan Darren McGrady ngungkabkeun yén ratu ngagaduhan tempat anu lembut pikeun anu amis.

Numutkeun kang Oki, ratu lemah kanggo coklat. kueh roti

Mr. McGrady ngalayanan karajaan kanggo 15 taun sareng diajar ngeunaan kabiasaan tuangeun na.

Ulah sono
Reuwas karajaan: ratu bobo bobo dina lawang parlemén [19659026] Royal Shock: Hiji-hijina hal Kate Middleton ngabagi sareng Ratu [Wawasan]
Sobat ratu: ratu éta ngungsi anjing karajaan kusabab ieu "teu kabeungharan" [Wawasan]

Saur anjeunna, "Ayeuna, kue kue coklat mangrupikeun hiji-hijina kuéh anu balik deui kana kameunangan sareng-tiap deui unggal dinten dugi ka sadayana leungit. Anjeunna leresna tukang coklat. "

Tétéla, ratu éta resep pisan kuéh pisan yén anjeunna mastikeun nyandak bagian unggal dinten sareng anjeunna nolak ninggalkeun tanpa anjeunna.

Ogé aya saurna yén raja raos buah seger sareng salad.

Mr McGrady nyarios, "Kalayan cau, éta bakal motong bagian handap sareng motong cau panjang, teras motong cau kana irisan alit pikeun ngahakan éta kalayan garpuh."

II kagét

Ratu Elizabeth II resep kuéh (Gambar: Getty)

Sareng pikeun tuangeun, Ratu Elizabeth II negeskeun yén dagingna tiasa dimasak saé.

Tilas koki karajaan nyarios: "Kanggo kursus utama anjeunna dipikacinta patandingan, hal sapertos steak Gaelic, fillet steak sareng saos wiski supa, utamina upami urang ngalakukeun éta ku racun.

"Nyaéta rokok salmon, trout sareng mackerel.

"Anjeunna resep nganggo bahan-bahan di luar perkebunan sareng salmon Balmoral ti Walungan Dee, anjeunna bakal ngagaduhan, éta mangrupikeun salah sahiji karesep na.

{% = o.title%}

"Urang nganggo repertoire tina lolobana masakan Inggris sareng Perancis.

"Urang masak seueur masakan tradisional Perancis sapertos halibut dina ranjang bayem sareng saos Pangacara

"Tapi ratu henteu pernah janten gourmand. Anjeunna parantos didahar tuang pikeun hirup tinimbang cicing didahar. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express