Apple parantos ngaleungitkeun aplikasi pelacakan pulisi - VIDEO



Apple parantos ngaleungitkeun aplikasi anu dianggo ku demonstran Hong Kong pikeun ngalacak gerakan pulisi.
Maca deui: https://www.euronews.com/2019/10/10/apple-removed-police-tracking-app

Ngalanggan channel kami: https://www.youtube.com/c/euronews?sub_confirmation=1

Lalajo hirup urang didieu: https://www.youtube.com/c/euronews/live

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=4yo6JFjjE7I