David Harbour nganggap yén Hopper masih hirup, tapi panyipta "Hal Aneh" Anu henteu bakal nyebatkeun anjeunna - BGR

jeung Muhrim Hirup 4 dikonfirmasi, kami masih teu terang upami Hopper hirup atanapi henteu. Kami henteu ningali anjeunna maot dina usum saé 3, sanaos pupusna pisan implisit. Dina waktos anu sami, baraya Duffer masihan urang ngarepkeun yén anjeunna tiasa hirup dina siksaan anu henteu disangka-dina ieu - sareng fans ti enggeus téori ngeunaan naon anu bisa kajantenan.

Cukupnya anu pikaresepeun, David Harbour teu gaduh pamanggih naon anu aya, tapi anjeunna mikir yén Hopper lolos hirup. Ngagaduhan aksés langsung ka Duffers, anjeunna nyebat para pencipta séri pikeun naroskeun patarosan ngeunaan Hopper ... bari ngarékam Telat Peuting jeung Seth Meyers .

Pelabuhan, anu bakal ngahirupkeun episode salajengna na SNL ngobrol sareng Meyers ngeunaan karakterna muhrim Hirup salami segmen acara awal minggu ieu. Henteu mirip yén saha waé anu terlibat dina acara gedé sapertos muhrim Hirup bener ngungkabkeun naon waé ngeunaan naon anu bakal kajadian dina séri. Sanajan kitu, Hopper ngawartoskeun ka Meyers yén anjeunna ngira yén karakter na salamet.

"Kuring sok terang yén Hopper kedah damel berkorban," saurna. "Anjeunna mangrupakeun jalma anu santai, sareng anjeunna kedah mayar éta hiji cara atanapi anu sanés." Harbour teras nuluykeun kana pamandangan umum dina ahir usum 3, nyarios "éta kamana "Amérika", anjeun terang? Sareng kuring ngira, "Oh, jelas, kuring Amérika." Terus kuring henteu ngagaduhan telepon anu saé. "

Sadaya hal ieu lucu, tapi Harbour teras naros ka Meyers naha anjeunna hoyong nelepon. para Duffers. Aktor ngaluarkeun iPhone na sareng mutuskeun pikeun muka Duffers nalika ngarékam séri éta. Dulur-dulur ngawaler sareng Pelabuhan naros langsung ka aranjeunna: "Naha kuring maot? Hopper paéh? "Pikeun pikaresepeun masarakat.

Duffers lolos tina kasus ieu ku nyarioskeun ka sadayana yén aranjeunna "pahamna", anu leres-leres mangrupikeun anu paling saé anu parantos disayogikeun. Sadaya tiasa janten guyonan telat wengi. Dina waktos anu sami, sigana langkung otentik yén éta tiasa kajantenan waé. Anjeun tiasa ningali dina lengkep ieu:

Muhrim Hirup 4 can tanggal rilis ayeuna. Sadaya anu urang terang nyaéta yén kami henteu aya deui di Hawkins.

sumber gambar: Netflix

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR