Diajar kumaha ngagunakeun lemon sareng uyah pikeun ngabersihan dapur sareng raos sakedap - SANTE PLUS MAG

Naha anjeun badé ngamimitian beberesih gugur gedé anjeun? Anjeun tos nganggo sagala produk anu aya di supermarkét ngadamel dapur anjeun teu sampurna tapi éta teu cekap? Teu efektif pisan, teuing mahal atanapi bahaya teuing? Teu katingali deui. Kami ngagaduhan padika anu anjeun peryogi. Téhnik ieu ngagabungkeun lemon sareng uyah bakal ngantep anjeun ngabersihan dapur anjeun sacara tuntas.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Majalah Kaséhatan MORE