Gajah, Arsenal ... Aurier sareng Zaha angkat senjata pikeun Nicolas Pépé

Panulis usum anu hadé pisan sareng Lille (tujuan 24 sareng 12 ngabantosan dina pertandingan 49), Nicolas Pepe mangrupikeun salah sahiji pamaén Ivorian anu paling dikritik nalika CAN 2019. Upami anjeunna panulis prestasi anu hadé asupna, salami kameunangan di Gading Laut ngalawan Afrika Kidul (1-0), teras-teraskeun di payuneun kalangkang, salami pasanggiri.

Diparingkeun ku maot ku sababaraha pendukung sareng tilas pamaén, Pepe tiasa ngandelkeun dukunganana di seleksi, Serge Aurier.

Baca ogé: Henteuna Maria Mobil di Primud 2019: Molare masihan alesan

Kuring nganggap Nicolas Pépé mangrupikeun salah sahiji poténsi anu tiasa milih. Kuring nyangka bari sababaraha lila, palatih ngajadikeun pilihan berhubungan kana pagelaran pamaén. Memang leres yen kaluar tina usum anu luar biasa tapi beda deui, BISA. Ieu mangrupikeun BISA anu munggaran ka anjeunna. Kami cukup untung meunangna di partisipasi urang mimiti tapi kuring mikiran yén pikeun acara-acara salajengna, éta bakal langkung saé.

Urang henteu kedah mopohokeun yén anjeunna badé kaluar tina usum anu panjang sareng luar biasa, anu badé ngajelaskeun kacapean budakna. Salaku tambahan, Nicolas teu gaduh seueur pilihan pikeun kiridit na. Janten anjeun teu kedah ngamimitian masihan tekanan anu seueur. Urang bakal ngalakukeun sadayana pikeun ngajantenkeun anjeunna janten langkung saé kalayan Gajah tapi sakumaha anu nyarios, éta bakal laun, turun Aurier.

Anjog di Arsenal ngalawan bagatelle 80 juta euro (52 milyar FCFA), Pepe tetep bajoang pikeun menang dina warna anyarna. Dina pertandingan 10, pamuter 24 taun ngan ukur ngoleksi hiji tujuan, pinalti anu langkung seueur. Kaayaan anu parantos dikasuhkeun ku kritik anjeunna.

Tapi deui, Pepe tiasa ningali salah sahiji senapati na, Wilfried Zaha, mabur pikeun nyalametkeun na.

Baca ogé: Dipotong-potong: Selebriti ieu anu ngahormatan ka Jalan Putri ... (1 / 3)

Kuring ningali kritikna dina jaringan sosial, tapi aya hiji hal anu Nicolas Pepe peryogi waktos. Anjeunna asalna tina kajawaraan sanés, anjeunna anu ngora. Aya tag harga anu anjeunna henteu dipasang dina dirina. Jalma nyaritakeun anjeunna ngeunaan éta kusabab pagelaranana, jadi anjeun kedah masihan anjeunna waktos pikeun ngahasilkeun deui (...) Kuring boga kayakinan ka anjeunna sareng kuring terang sifat-Na kusabab kuring maén sareng anjeunna salaku tim Ivory Coast. Kuring yakin anjeunna bakal ngulang pintonan anu sami anu ngajantenkeun anjeunna ka Arsenal, nyidiran Zaha.

Ieu mangrupikeun conto solidaritas anu ditunjuk ku Aurier sareng Zaha, dina nyanghareupan seueur kritik anu dikumbah ku Nicolas Pépé.

Joe Midelli

[/ G1_space]

Anjeun bakal resep


  • Panulis usum anu hadé pisan sareng Lille (tujuan 24 sareng 12 ngabantosan dina pertandingan 49), Nicolas Pepe mangrupikeun salah sahiji pamaén Ivorian anu paling dikritik nalika CAN 2019. Upami anjeunna panulis prestasi anu hadé asupna, nalika kameunangan Côte d'Ivoire ngalawan Afrika Kidul (1-0), teras terasna tetep [...]

    Maca deui



  • [/ g1_space] <em> <strong> YOU'LL JUGA LIKE </strong> </em> Koméntar

    Maca deui


  • Dina sela pertandingan anu ramah ngalawan DRC anu diayakeun dinten Minggu Oktober 13, di Perancis (Amiens), kaptén Gajah Pantai Gading, Serge Aurier, parantos wangsul ka henteuna kontroversial Gervinho pikeun BISA 2019. Bek bekal nyesep yén pamuter sapertos kitu henteu tiasa ngiringan pasanggiri ieu, sanaos alus teuing [...]

    Maca deui


  • Anjeunna parantos diumumkeun salaku salah saurang tamu anu benten dina édisi kaopat tina Hadiah Internasional pikeun Urban Music sareng Décalé Coupé. Kadatangan Maria Mobil (alias Amina) di Abidjan diperkirakeun ku seueur masarakat Ivoians anu hoyong ningali sareng berinteraksi sareng hiji anu ngadamel buzz panggedena taun 2019. [...]

    Maca deui


  • Wilfried Zaha berpotensi diumumkeun kaleungitan pilihan pemilihan Ivory Coast, dina kontéks pertandingan ramah ngalawan DRC, 13 bulan Oktober. Tapi panyerang Crystal Ivoryus cicingeun kritikna. Pamuter taun 26 parantos ngagabung sareng kanca timnya di Perancis, dimana rapat bakal lumangsung. Maca [...]

    Maca deui


  • Aya seueur seniman anu ngadamel léngkah nyata kahiji dina dunya showbiz ti Putri Street Yopougon anu kasohor. Disko joki pikeun mayoritas, kalayan datangna Coupé-bergeser, aranjeunna nyiptakeun musik. Janten kaceluk ti jalan ieu, aya anu parantos wangsul kana dek DJ maranéhna, [...]

    Maca deui


  • Tujuh bulan saatos peluncuran na, proyék hiji Alliance anyar pikeun nunjukeun nilai-nilai umum antara Pantai Gading sareng Uni Éropa anu katelah "EU Magic" Tour parantos parantos balik kana fase aktipna. Delegasi Uni Éropah di Côte d'Ivoire, Yayasan Sistem Sihir sareng otoritas kotamadya kota anu gaduh rapat [...]

    Maca deui


  • Éta téh Sabtu Nopémber 02 anu Kolonél Lôbôfouët masihan Massa gedé kahijina dina Istana Culich di Treichville. Kusabab diumumkeun konsér pemuda ieu anu ngahormatan budaya Ivorian ku bakatna salaku panyanyi sareng musisi, individu-individu parantos ngamimitian kampanye boikot [...]

    Maca deui


  • Aya seueur seniman anu ngadamel léngkah nyata kahiji dina dunya showbiz ti Putri Street Yopougon anu kasohor. Disko joki pikeun mayoritas, kalayan datangna Coupé-bergeser, aranjeunna nyiptakeun musik. Janten kaceluk ti jalan ieu, aya anu parantos wangsul kana dek DJ maranéhna, [...]

    Maca deui

comments

comments

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.abidjanshow.com/societe/sport/elephants-arsenal-aurier-et-zaha-prennent-les-armes-pour-nicolas-pepe