India: Arbitrator nyatakeun manhandled NHAI bari ningali pamayaran Rs 18,000cr | Warta India

NEW DELHI: Arbitrase luar biasa klaim pikeun perbaikan jalan - anu dina hiji hal tiasa dugi ka 13 kali biaya proyek éta - parantos diblokir National Highways Authority of India ( NHAI ), anu tiasa janten caket 17 000-18 000 crupe rupees dina akun ieu salami dua taun ka hareup.
Ayeuna, ngeunaan kasus arbitrase 180 masih aya, klaim ti tukang tol sareng agén anu ngagambarkeun sajumlah ampir 71 kreta 000. Pikeun bagianna, NHAI parantos ngadamel perkiraan kira-kira 37 000 crore Rs. Sumberna nandakeun yén asumsi panghargaan arbitral janten sakitar 25% tina jumlah klaim, éta diperkirakeun kirang langkung yén NHAI panginten kedah nyayogikeun jumlah anu ageung.
Sababaraha kasus nunjukkeun sabaraha tukang jalan raya anu nungtut hugely ngalawan padamelan anu dilakukeun. Dina hiji kasus, Madhucon ngaku 8,199 juta rupees pikeun total biaya proyék 629 juta rupees, anu 13 kali langkung seueur tina biaya proyék Madurai-Tuticorin. Dina kasus séjén, Soma-Isolux ngaku 7 036 crore Rs, dua satengah kali biaya proyek (2 747 crore).
Analisis pamundut anu dilakukeun ku aktor swasta nunjukeun yén jumlah paménta éta umumna ampir luhur sareng mirip kana nilai karya anu dieksekusi ku aranjeunna. Daptar promotor, anu ngadamel seueur permintaan, maos mangrupikeun saha saha séktor jalan anu ngajalankeun proyék-proyék handapeun modél kemitraan umum-swasta.
Data NHAI nunjukkeun yén dugi ka Maret 2018, pamekar parantos ngalaksanakeun damel bernilai 1,2 milyar anu kroner Swedia dina proyék 426. Tukang jalan tol parantos ditimbang-timbang dina klaim 740 pikeun total klaim crore 1,07 Rs. NHAI ogé ngajukeun klaim silang sareng kreta 37 200 tina rupees ti tukang jalan pikeun gagalna.
Cara dimana klaim-klaim dipanjangké ku tukang jalan jelas ti kanyataan yén dina kasus arbitrase 560 kaluar tina jumlah 740, klaim-klaim sajumlah Rs 36,100 parantos direngsekeun kalayan total panghargaan Rs 9.171 crore , atanapi bieu saparapat ti saparapat klaim. Nalika NHAI parantos netepkeun 220 penghargaan timbang-timbang ieu dina jumlah 2 098 crores ngan ukur 805 crores, otoritas na nantang panghargaan arbitral atanapi ieu dina ulasan.
Sababaraha kontraktor jalan anu ditaliti ku TOI ngaku pikeun ngeusian seueur klaim, terang sing leres yén seueur di antarana bakal ditémbak dina prosés arbitrase.
"Klaimna nyaéta NHAI henteu nyayogikeun lahan, henteu meunang idin, utiliti ngalih ka lahan gratis kanggo konstruksi, mesin nganggur sareng kuli. karya. Panéangan klaim-émbaran anu ageung parantos janten tren tina sektor éta. Aranjeunna ngamajukeun tungtutan anu luhur, ngarep-ngarep henteu tiasa sadayana dibatalkeun, "saur manajer senior hiji perusahaan konstruksi jalan utama.
Numutkeun sumber industri, sakitar opat atanapi lima taun ka pengker, otoritas mutuskeun pikeun ngabantah bantahan sabalikna pikeun pamilampah jalan, tapi gagal nyegah halangan anu kéngingkeun santunan anu luhur.
Di tengah-tengah kritik berkembang di jero pamaréntahan sareng luar ngeunaan kacenderungan badan pamaréntah pikeun tangtangan kalolobaan panghargaan arbitral, salah saurang pejabat NHAI nyarios, "Acara henteu ditantang sacara mékanis. Kami ngabantosan kasus dimana jumlah anu dianugikeun ku pangadilan langkung luhur dibandingkeun harga kontrak, palanggaran perjanjian tambahan anu parantos dibéréskeun atanapi kapentingan anu langkung luhur. "
Patugas nyatakeun milarian cara sanés pikeun ngirangan kasus timbang-timbang, parantos nyiptakeun NHAI. Panitia Penasihat Penempatan Bebas (ISAC), dipimpin ku hakim Pangadilan Tinggi anu pensiunan di 2013. Pengadilan parantos netepkeun klaim 124 krujaan 19 424 ngalawan kru 1 814, ngan ukur 10,7%. Ieu ogé nunjukkeun sabaraha klaim wirausaha swasta anu ageung.
Kusabab Juni 2017, otoritas parantos nyusun Komite Konsolidasi Ahli Bebas (CCIE) anu parantos netepkeun kasus 16 sareng anu prosedur konsolidasi masih diteruskeun.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India