India: Corbett ngeureunkeun reservasi VIP | Warta India

DEHRA DUN: Ladenan Leuweung Uttarakhand parantos mutuskeun pikeun ngeureunkeun 'cadangan khusus' di Corbett Tiger Reserve sareng buka sadayana fasilitasna dumasar kana prinsip jasa munggaran. Sajauh ieu, kuota kamar anu ditangtukeun dina genep daérah cadangan ieu ditangtayungan pikeun sémah sanés padumuk sareng turis asing. VIPs desi ogé bakal nampi kamar anu sami. Ayeuna ieu parantos ngaleungitkeun.
"Kami hoyong pariwisata mekar. Urang ngaleungitkeun "VIP budaya" dina CTR. Tempatna ngagaduhan ruangan 75 sareng sadayana bakal kabuka pikeun sadayana, "saur Menteri Kehutanan Harak Singh Rawat. Tingkat na, kumaha oge, tiasa dirévisi, saurna.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India