India: Jelaskeun naon anu anjeun nyarios ka jaringan asing: BJP ka Cong | Warta India

NEW DELHI: BJP dina Kemis ngaluncurkeun serangan scathing di Kongrés dumasar kana tweet pamimpin Partai Buruh Inggris Jeremy Corbyn, anu nyarios ngalawan Kashmir ngalawan India.
Réaksi kana tweet Corbyn yén anjeunna bakal ngagaduhan "rapat pisan produktif" sareng wawakil kongresi ngeunaan "kaayaan hak asasi manusa" dina J&K, BJP nyarios yén pésta oposisi berhutang Urang India ngajelaskeun naon anu parantos nyarioskeun pamingpin ka pamimpin deungeun.
"India bakal masihan réspon anu hadé pikeun Kongrés pikeun shenanigans éra ieu," tweet BJP, nyauran rapat éta "dahsyat," bahkan nalika anjeunna dipasang tweet Corbyn ngeunaan rapat éta. Nalika Kongrés pindah jauh tina ngalaksanakeun Kongrés Luar Bumi India, lulugu sél asing BJP Vijay Chauthaiwala ngajelaskeun rapat éta "matak hina" sareng nyarioskeun pesta éta kedah ngajelaskeun diri ka masarakat. "Pamimpin Kongrés henteu tepang pribadi Corbyn. Aranjeunna nyauran anjeunna sacara resmi, "saurna. "Kongrés ogé kedah ngajelaskeun kanyataan yén Corbyn dipikanyaho pikeun posisi anti India jeung pro-Pakistan na. Salaku tambahan, Partai Buruh nembé parantos netepkeun resolusi ngalawan tindakan India di J&K, janten masalah sacara internal. "
Corbyn katingali salaku kakuatan nyetir balik resolusi gerakan Buruh bulan panungtungan pikeun ngadukung hak Kashmiri pikeun tekad diri sareng nyauran para pengamat saharita anu saharita.
BJP parantos nyebarkeun gambar média sosial dina kepala kepala IOC, Kamal Dhaliwal pikeun ngabuktikeun jarakana ka pajabat Kongrés. Dhaliwal ditingali sareng sababaraha pamimpin kongrés, kalebet urut Perdana Menteri Manmohan Singh, pamimpin senior Kapil Sibal, CMAB Amarinder Singhabab sareng anu sanés Rahul ngalamar kuéh. Dhaliwal ogé ngabantosan nyusun perjalanan na ka UK taun ka tukang.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India