Issa Rae namakeun sora selebritis énggal pikeun Asisten Google - VIDEO



https://bossip.com/1797684/help-us-sis-issa-raename -happen-to-me / Issa Rae nyayogikeun bakatna ka ponsel na gelembung téks héjo caket sareng anjeun. Kalayan paréntah basajan "Hei Google, ngobrol sapertos Issa", anjeun tiasa janten asistén digital anjeun janten awéwé hideung kalayan henteu aya gaul anu tiasa ngajawab sadayana patarosan anjeun.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=UmM4L5bBMiw