Kabel sareng adaptor gancang ieu bakal ngeusi batre iPhone anjeun tina 0% ka 80% kirang tina sajam - BGR

IPhones Apple ngadukung gancang tina ngecas tina 2017, taun iPhone 8, iPhone 8 Plus sareng iPhone X dileupaskeun. Tangtosna, kalolobaan jalma henteu ngamangpaatkeun éta. sabab Apple sok ngicalkeun pangecas 5W murah sareng ampir sadaya iPhones na, sareng éta kalebet sagala iPhone 11 anu nembé dikaluarkeun. Carita iPhone 11 Pro sareng iPhone 11 Pro Max ngalipetkeun adaptor anu gancang ti 18 W sareng kabel USB-C nepi ka Kilat, tapi anjeun masih tiasa nambihan biaya gancang ka modél iPhone sanés tanpa ngaluarkeun aranjeunna. Waragad 50 $ Apple kanggo ngagaleuh asesoris ieu sacara misah. Sadaya anjeun ngan ukur kedah kéngingkeun carjer UGREEN 18W USB C jeung UGREEN USB-C kana kabel Kilat . Ayeuna, aranjeunna sayogi dina Amazon sareng bakal ngecas iPhone anjeun gancang sareng kabel anyar sareng adaptor anu ayeuna Apple kalebet dina kotak nganggo iPhone 11 Pro sareng iPhone 11 Pro Max!

C UGREEN 18W USB carjer

  • USB Pangecas C 18 W: Dilengkapi port USB jenis C, pangecas UGREEN PD 3.0 nyayogikeun kakuatan kaluaran maksimal 18 W, ngamungkinkeun anjeun ngeusi iPhone X anjeun nepi ka 50% dina ngan 30 menit. 【Kanggo ngeusi gancang, kami nyarankeun anjeun nganggo kabel USB tambahan pikeun kabel C atanapi USB C pikeun kabel Kilat anu dianggo sareng pangecas ieu. 1965
  • Kasaluyuan diperpanjang: PD pangecas berfungsi sampurna pikeun iPhone 11 / 11 Pro / 11 Max Pro / XR / XS Max / XS / X / 8Plus / 8, iPad Pro 12.9 / 11 / 3 iPad Air 2019 / iPad Mini (3), Google Pixel 3a XL / 3a / 2 XL / 2 XL / 10 / XL / Pixel, Nintendo Switch, Samsung Galaxy S10 + / S10 / S9e / S9 + / S7, LG ThinQ G50 / V40 / VXUMUM / VXUMUMX ,
  • Ngecas aman: Kalayan chip pinter jero, pangecas témbok C C cocog heula kabutuhan alat anjeun sacara otomatis. Overcurrent, overvoltage sareng short-circuit protéksi sacara efektif ngajagi alat anjeun sareng mastikeun muatan anu langkung aman salami wengi.
  • Ukuran kompak: Kalayan ukuran leutikna 1,99 "x 1,66" x 0,9 "(tanpa cabang), Power Charger mastikeun portability maksimal dimana waé anjeun.
  • Garansi haratis haratis: Pangénggalkeun UGREEN 18W USB C Pangecas Gancangna hadir sareng jaminan bulan 18 sareng dhukungan pelanggan. Pakét kalebet carjer USB C x 1 (teu ngecas kabel teu kalebet).

UGREEN Kabel USB-C nuju Kilat

  • Kualitas: Sertifikasi Apple-MFi kalayan desain anu kompak sareng konstruktif, tes kualitas anu ketat, Ieu nawiskeun biaya kacepetan luhur dugi 3 A (max) kalayan pangecas USB-C PD, pikeun ngeusi iPhone X tina 0% ka 50% dina menit 30
  • Panyambung: Kabel USB C nuju Kilat dikaluarkeun ku C94 (Apple's PD Quick-Charge), sareng ngadukung gancang-gancang nepi ka 3 A (max.)
  • Cocog: Kanggo iPad Pro 12.9 "/ 10.5", iPhone 11 / 11 Pro / 11 Max Pro / XS Max / XS / XR / X / 8 Plus / 8, Kanggo Apple MacBook 12 "2015 / 2016, MacBook Pro 13" 15 " 2017 / 2018, Anyar MacBook Air, iMac 21.5, iMac 27, iMac Pro, Google Chrome, Pixel, Huawei MateBook X Pro / 13 Xiaomi Notebook Air / Pro Dell XPS 13 / 15 HP EliteBook Folio G1 ThinkPad X1
  • Transfer Data: Salaku tambahan gancang, kabel kilat Type Type USB ieu ogé ngadukung nransfer data antara laptop sareng USB-C atanapi desktop. Tingkat transfer data dugi ka 480 Mbps. File 1G ageung bakal réngsé dina 25
  • Kabel multifungsi: kabel UGREEN kalebet pelindung surge anu diwangun sareng diuji dugi ka siku 15 000, ngajantenkeun produk anu tahan awis tina chip Apple asli anu nyayogikeun tegangan anu aman sareng stabil [19659014] @BGRDeals on Twitter pikeun ngawartosan anjeun nawaran anu pang anyarna sareng suksés anu diterbitkeun dina Wéb. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

    sumber gambar: Zach Epstein, BGR

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR