Pupusna Philippe Zdar: ieu "nyeri" éta

Juni kamari, kulawarga Aure Atika cicing tunggara dahsyat: dina ngaleungitkeun musisi musisi Philippe Zdar, sareng saha anjeunna parantos dina hubungan sababaraha taun. Ti ngahijikeun anjeunna lahir hiji-hijina putri Angelica, umur tujuh belas. Lalaki anu maot dina yuswa 52 taun, saatos ragrag tina panjaga ti balkon susun na, ayana di lantai katilu gedong. Duka pameran seniman lumangsung dina 2 Juli kamari, ku ayana Laeticia Hallyday, Sébastien Farran, Sinclair, Alain Chamfort, Matthieu Chedid atanapi Raphael.

Dina wawancara anu dipasihkeun dinten Kemis Oktober 10 ieu ka Gala, Aure Atika wangsul deui kana ngaleungitkeun mantan salaki, sareng anu parantos dijantenkeun silaturahim anu jero: "A kejutan pikeun Angelica, pikeun adi lanceuk na, pikeun indungna, pikeun Dyane (pendamping terakhir para seniman, ed) sareng kuring. Anu paling narik ati ngaraos henteuna henteuna di panon budakna" mercayakeun aktris anu katingal dina Pangaruh dagang. Aure Atika émut kalayan emosi diskusi anjeunna gaduh sareng sobat almarhum anu parantos nyarios ka anjeunna yén anjeunna henteu hoyong hirup Angelica nyeri anu aranjeunna pernah ngalaman: leungitna indung taun rumaja.

"Abdi sareng Philippe kaleungitan salah sahiji kolot nonoman urang sareng upami aya hal anu urang henteu pikahoyong," hal anu barudak urang terang nyeri ieu sareng kakurangan ieu" ceuk Aure Atika. Hanjakalna, nasib parantos mutuskeun, sareng Philippe Zdar maot, ngora, dina kaayaan tragis. Ayeuna, Aure Atika hoyong hadir pikeun putrana: "Kuring ngabantosan anjeunna ngalangkungan kasusah ieu ku anu kuat di gigireun anjeunna. Anjeunna langsung dikurilingan ku anu dipikacinta Philippe. Panguburanana mangrupikeun jurus anu luar biasa. Kami nampi seueur cinta ".

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/mort-de-philippe-zdar-cette-douleur-qu-aure-atika-et-lui-ne-voulaient-pas-faire-1034634