Marie-José Nat, aktris "Élise ou la vie vie", pupus di 79 ans - VIDEO



Aktris éta maot kusabab balukar panjang dina yuswa 79 dina Kemis Oktober 10. Anjeunna nampi dina 1974 ngeunaan hadiah interpretasi awéwé di Cannes pikeun peranna dina "Les Violons du Bal" ku Michel Drach.

https://www.rtl.fr/culture/medias-people/marie-jose-nat-l-actrice-de-elise-ou-la-vraie-vie-est-decedee-a-79-ans-7799215322

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=lv5JPjX9OIQ