Ieu mangrupikeun layanan VPN anu mayar tiasa masihan ka palanggan Inggris ... - VIDEO



Kuring nyangka kuring éta puding hideung dilahirkeun di Amérika Serikat (aranjeunna henteu nyerat sapertos kitu deui - Greg Kihn)

Janten ayeuna, kuring mésér jasa VPN pikeun nyambung ka saluran TV streaming AS.

Sajauh ieu, sigana jalanna ogé 🙂

Kuring henteu deui peryogi BBC (British Broadcasting Corporation)

Kuring nyarankeun pisan Proton VPN.

https://protonvpn.com/

kasalametan:
ProtonVPN ngirim lalu lintas internét anjeun nganggo torowongan VPN anu énkripsi, ku kecap konci sareng data sénsitip tetep aman, dina sambungan Internét umum atanapi henteu aman.

privasi:
Jaga sajarah browsing pribadi anjeun. Salaku panyadia Swiss VPN, kami henteu ngarékam kagiatan pangguna sareng henteu ngabagi data ku pihak katilu. Ladenan VPN anonim kami ngamungkinkeun Internét tanpa jaga.

kabebasan:
Kami nyiptakeun ProtonVPN pikeun ngalindungan para wartawan sareng aktivis anu nganggo ProtonMail. ProtonVPN ngaleungitkeun halangan sénsor di Internét, ngamungkinkeun anjeun ngakses situs web atanapi eusi.

SUKTUR KOREAN:
Ladenan VPN Tradisional tiasa dikompromi upami serverna diawasi. ProtonVPN nyegah ieu ku jalan ngalangkungan lalu lintas pangguna anu ngalangkungan jaringan Aman dina jaringan kami di nagara-nagara anu sadar-pribados sapertos Swiss sareng Islandia. Janten, bahkan pangladen titik akhir VPN anu henteu badé nembongkeun alamat IP anjeun anu saleresna.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=2QcGK_1vJ5w