Obrolan transfer: Chelsea ngudag ka rujak, kénca ka Leicester

Jandéla pamindahan dina liga Éropa pangpentingna ditutup, tapi henteu telat ngantosan Januari. Klik di dieu pikeun ningali pamindahan panganyarna tur nyimpen abreast tina gosip panganyarna handap.

Agén bébas 10 bébas di 2020 | Pariksa ngeunaan pamindahan Éropa

KASÉSAN Topéng: Chelsea nungtun jaksa

Chelsea janten karesep di balap kénca-back Leicester City Ben Chilwell nurutkeun laporan anu diterbitkeun dina . ] Surat .

Frank Lampard, pimpinan Blues, parantos ngidentipikasi pamuter 22 taun salaku target utama sareng Londoners tiasa bertindak pikeun basa internasional internasional awal Januari lamun transfer laranganna dipangaruhan.

Manchester City ogé bakal resep kana Chilwell ngan leuwih sataun katukang nalika aranjeunna nalungtik pilihan jangka panjang na sabagian tatu anu dirawat ku Benjamin Mendy tapi Pep Guardiola ngareuskeun minat na ka Chilwell sareng gantina pemicu klausa £ 5,3 £ pikeun ngadaptarkeun Spanyol Angelino ti PSV Eindhoven.

Mindahkeun ka Chilwell moal janten mirah pikeun Chelsea, bek anu diikat ka kontrak di King Power Stadion dugi ka usum panas 2024.

Ole dirojong kanggo rekonstruksi jangka panjang

Telegraph nyerat yén Manchester United ngarencanakeun pikeun nyieun dalapan tanda tangan dina dua jandéla pamindahan usum panas salajengna, pamimpin Old Trafford ayeuna ngaku yén kubu sahenteuna.

Rekonstruksi massa bakal dipimpin ku ménéjer Ole Gunnar Solskjaer, sanaos mimiti goréng pikeun usum anu ngamungkinkeun aranjeunna ngan ukur meunang dua kali dina dalapan pertandingan Liga Perdana munggaran. Dilaporkeun yén Norwégia bakal cekap waktos pikeun ngawujudkeun "visi tilu taun" sareng moal dipecat lamun timnya éléh ngalawan Liverpool dina pertandingan anu salajengna, 20 Oktober.

sahenteuna salah sahiji tanda tangan tiasa ngagancangkeun dugi ka Januari, sareng Serikat kedah ngiringan rencana na ngarencanakeun struktur rekrutmen na, kalayan sahanteuna hiji sutradara téknis dugi dina sasih bulan.

Spurs pindah ka Eriksen ka Madrid

Tottenham sareng Real Madrid sieun.

nurutkeun éta Eunteung Spurs sieun kaleungitan Christian Eriksen keur euweuh. Kontrak pamuter 27 tamat di ahir usum sareng, kalayan kamungkinan menandatanganan kontrak awal sareng klub asing ti Januari, waktosna kalebet klub North London nyauran pamimpin [19659007] Sareng di Marca dilaporkeun yén Madrid sieun leungit Eriksen cara anjeunna leungiteun na Kepa Arrizabalaga . Sanajan klubna henteu masihan prioritas mésér 20 juta euro pikeun kiper waktosna, Athletic dina Januari 2018, anjeunna tungtungna nandatanganan perjanjian anyar sareng klub Basque sateuacan nampi transfer 80 juta di Chelsea usum panas ieu. Los Blancos bakal ditangtukeun moal malikan kasalahanana.

Mana anu kedah matakkeun Eriksen pikeun neraskeun sacara sakedap ka bursa London ngalawan ibukota Spanyol taun payun, sanés?

- Antonio Conte, palatih Inter, parantos mutuskeun pikeun kaptén Italia dina kaayaan 20 Davide Bettella nurutkeun Football . Bek 19 parantos diinjeum ka Pescara ku sasama Atalanta, sareng tiasa sayogi sakitar 10 juta euro dina usum panas.

- Football nunjukkeun yén Napoli museurkeun kamungkinan triple perjanjian pikeun asup ka Genk trio Joakim Mæhle ku Carlos Cuesta et ti Sander Berge . Carlo Ancelotti pasti bakal kagum tina tilu dina timnya 0-0 kalayan tim Belgian dina Liga Juara UEFA awal bulan ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/blog-transfer-talk/story/3962804/transfer-talk-chelsea-head-the-chase-for-leicester-left-back-ben-chilwell