PSG - PSG: Tina kaulinan sareng hasil, anjeunna nyarankeun Blanc ka OL - Olympique Lyonnais - FOOT 01

Poto Ikon Olahraga

Dina sababaraha dinten salajengna, Laurent Blanc tiasa janten palatih énggal tina Olympique Lyonnais.

Kemis, teknisi Perancis ngagaduhan pikeun patepung Jean-Michel Aulas sareng Juninho pikeun ngabahas proyék klub Rhone. Upami pelatih sanés kénéh muncul dina daptar pendek OL, sapertos Lucien Favre, juara dunya 53 taun tetep tetep prioritas Lyon. Hadé anu hadé numutkeun Eric Di Meco. Sanaos Présidén henteu kantos mingpin tim ti 2016, sareng angkatna ti Paris Saint-Germain, anjeunna tinggalkeun tanda indelible dina maén bal Perancis, utamina salami tetep di klub ibukota.

"Kuring henteu kantos ngartos cara Laurent Blanc dikritik di Paris. Dua bencana anu aya dina Kejuaraan PSG, nyaéta kaleungitan gelar ngalawan Montpellier sareng Monaco, nyaéta sareng Ancelotti sareng Emery. Anjeunna ngagaduhan jati maén anu kuat sareng timnya maén bal-balan. Kami henteu ngalakukeun anu langkung saé sateuacan atanapi saatos anjeunna di PSG. Abdi hoyong ningali anjeunna di Lyon, anu mangrupikeun mesin gedé pikeun ningali naon anu tiasa anjeunna lakukeun "saur konsultan RMC, anu nyangka yén Blanc sampurna bakal nyumponan Aulas ekspektasi dina hal maén sareng hasil. Kudu disebatkeun yén tilas bekna henteu kantos kuciwa salaku klub pelatih, boh dina Bordeaux (opat piala) atanapi Paris (judulna 11).

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01