Larry King ngajual Beverly Hills Mansion pikeun 16,955 M $ - jalma

Numutkeun ka TMZ, Larry King, ikon televisi sareng radio, ngajual bumi di Beverly Hills kanggo 16,955 jutaan rupiah.

Klik di dieu upami anjeun neuteup ti alat mobile.

King, 85, ngajual harta anu anjeunna bagikeun sareng pamajikan katujuh na, Shawn Southwick. Kadua lalaki parantos nikah saprak 22 tapi ayeuna nuju megat.

Ladang gaya tradisional Éropa ngagaduhan dalapan kamar tidur sareng kamar mandi 12. Éta kalebet lobi jangkungna dobel ageung, lima kamar tidur en-suite, ruangan média sareng kolam renang anu henteu terbatas diantara seueur fasilitas sanés. Harta ieu parantos kabentuk di 2009.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina mercurynews.com