Ngadopsi TELEOPERATOR LANCE GRATIS

300

launchers Téléopérateurs_free

Hargana: 130 000 FCFA
Jenis kontraksi CDD
Tingkat pangalaman lulusan Ngora
Mobilitas Nasional Mobilitas
Bagéan waktos jam
Gratis-lance / Tele-work specialty

Teléphone: 655830106

gambaran

Naha anjeun megatkeun jempol anjeun di bumi atanapi dina padamelan padamelan padamelan? Anjeun bakal resep damel di
wirahma ti bumi anjeun atanapi bahkan pindah ka kota sanés di nagara sanés? Kalayan bebas nganggo jalur téh ayeuna
jéntré damel ti kanyamanan bumi anjeun atanapi salami perjalanan di téritori nasional sareng ngiringan panghasilan / sasih di
jangkungna mulang anjeun sareng gaji dasar.

KAAYAAN

Gaduh komputer 1 dimana kami bakal nyetél sistem kerja, headset 1 sareng sambungan internét

ngagaduhan sahenteuna gelar sarjana umum

jadwal

Ti Senén dugi Saptu gumantung kasadiaan anjeun ti 8 h dugi ka 17 h Senén ka Jumaah sareng Saptu ti 8 h dugi ka 14 h

koropak

  • Cv
  • Photocopy of CNI
  • lokasi peta
  • Surat motivasi ditepikeun ka manajer umum pusat puseur telepon global
  • Salin gelar luhur
  • Dua kartu poto warna satengah
  • sertipikat padamelan pikeun jalma anu gaduh pangalaman dina teleoperation, sadayana nganggo baju

NB: casting bakal lumangsung di pusat dina 21/10/2019 ti 8 énjing tepatna, kalayan tujuan anu ngamungkinkeun para pangalaman anu nunjukkeun kaahlian salaku teleoperator sareng pikeun anu moal gaduh parantos dipilih, aranjeunna bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ngiringan pelatihan anu diayakeun dina 28/10/2019 ti jam 8 sonten, supados ngawenangkeun anu henteu ngagaduhan pangalaman dina kolom sertipikat maranéhna

Nanging, anu henteu dipilih sareng anu teu ngagaduhan pangalaman dina bidang teleoperator, kedah mayar biaya konfigurasi pikeun sistem anu di-host dina server éta, anu badé jumlahna 16500 franco CFA.

uninga

Berkas file antara 8 h sareng 11 h ti Senén dugi ka Jumaah.

Tungtung waktu kiriman file:

Pikeun tuangeun 18 / 10 / 2019

Pikeun ngalatih 25 / 10 / 2019

LOCATION

Pusat panggero global perenahna di payun bank SCB di distrik Ndogbong caket socavert

ADDRESS

Agénsi pusat panggero global Douala

telegram

Whatsapp: ieu hiji

Telepphone: 655830106

Komentar anu ditutup.