Ngadopsi TELEOPERATOR LANCE GRATIS

launchers Téléopérateurs_free

Hargana: 130 000 FCFA
Jenis kontraksi CDD
Tingkat pangalaman lulusan Ngora
Mobilitas Nasional Mobilitas
Bagéan waktos jam
Gratis-lance / Tele-work specialty

Teléphone: 655830106

gambaran

Naha anjeun megatkeun jempol anjeun di bumi atanapi dina padamelan padamelan padamelan? Anjeun bakal resep damel di
wirahma ti bumi anjeun atanapi bahkan pindah ka kota sanés di nagara sanés? Kalayan bebas nganggo jalur téh ayeuna
jéntré tiasa dianggo tina kanyamanan bumi anjeun atanapi salami perjalanan di wilayah nasional sareng ngadamel anjeun hasil / sasih di bulan
jangkungna mulang anjeun sareng gaji dasar.

KAAYAAN

Gaduh komputer 1 dimana kami bakal nyetél sistem kerja, headset 1 sareng sambungan internét

ngagaduhan sahenteuna gelar sarjana umum

jadwal

Ti Senén dugi Saptu gumantung kasadiaan anjeun ti 8 h dugi ka 17 h Senén ka Jumaah sareng Saptu ti 8 h dugi ka 14 h

koropak

  • Cv
  • Photocopy of CNI
  • lokasi peta
  • Surat motivasi ditepikeun ka manajer umum pusat puseur telepon global
  • Salin gelar luhur
  • Dua kartu poto warna satengah
  • hiji bijil ti Gawé pikeun anu ngagaduhan pangalaman dina teleoperation, sadayana nganggo baju

NB: casting bakal lumangsung di pusat 21 / 10 / 2019 ti 8 h akurat, supados ngawenangkeun anu gaduh pangalaman nunjukkeun kaahlian salaku teleoperator sareng jalma anu moal tos dipilih, aranjeunna bakal ngagaduhan kasempetan pikeun ilubiung kana latihan 28 / 10 / 2019 h pikeun ngantep jalma anu teu ngagaduhan pangalaman dina kolom ka sertipikat maranéhna

Nanging, anu henteu dipilih sareng anu teu ngagaduhan pangalaman dina bidang teleoperator, kedah mayar biaya netepkeun sistem anu di-host dina server anu bakal ka 16500 fcfa.

uninga

Berkas file antara 8 h sareng 11 h ti Senén dugi ka Jumaah.

Tungtung waktu kiriman file:

Pikeun tuangeun 18 / 10 / 2019

Pikeun ngalatih 25 / 10 / 2019

LOCATION

Pusat panggero global perenahna di payun bank SCB di distrik Ndogbong caket socavert

ADDRESS

Agénsi pusat panggero global Douala

telegram

Whatsapp: ieu hiji

Telepphone: 655830106