Router Wi-Fi ieu mangrupikeun jalan anu langkung saé tibatan tina 18 $ - BGR

Kuring nyéépkeun langkung $ 300 pikeun sistem bolong Wi-Fi anu kuring pake di apartemen kuring. Éta hébat sareng éta nyokong gancang pangiriman gancang, tapi éta ogé miceunan artos. Internét di bumi abdi henteu langkung seueur 200 Mbps sareng kuring pasti henteu peryogi sadaya sinyalna anu disayogikeun ku sistem bolong. Daripada nampi sistem ieu, kuring kedah milih anu nirkabel Wi-Fi nirkabel TP-Link WR841N . Antena kakuatan anu luhur nawiskeun langkung ti sakedap sinyalna pikeun kalolobaan apartemen sareng tingkat data na tiasa ngahontal 300 Mbps. Sadaya ieu ngan ukur 18 $!

Ieu sababaraha inpormasi anu penting tina kaca produk:

  • Aplikasi N Wireless 300 Mbps Pantes Kanggo Pidéo, Pidéo Game Online, VoIP Online, Ngotéktak Wéb sareng Multitasking
  • Dua antena 5 dBi parantos pisan ningkatkeun keberanian sareng stabilitas nirkabel. Wizard setelan anu gampang ngajadikeun instalasi gancang sareng bébas masalah
  • Sarat sistem anu Internet Explorer 11, 12.0 Firefox, Chrome 20.0, 4.0 Safari atanapi panyungsi lianna kalayan Java, kabel atawa DSL modem. sinyal jeung laju dinamis ti 11n mun 300 Mbps, 11g dinamis jeung 54 Mbps sarta 11b dinamis jeung 1 Mbps
  • Karakter tina fungsi parental control anu ngatur aksés internét anak atanapi komputer karyawan
  • Kontrol bandwidth basis IP ngamungkinkeun para pangurus kanggo nangtukeun jumlah rubakpita anu diperyogikeun ka unggal komputer sareng unggal alat Internét
  • Gancang Ethernet (10 / 100 Mbps) ngidinan Anjeun pikeun langsung Nyambungkeun alat Anjeun kabel
  • Retro cocog sareng produk 802.11b / g. TP-link Rojongan Téknis Live 24 / 7
  • Produk ieu HANYA router

ngiringan @BGRDeals on Twitter pikeun ngajugikeun anjeun anu énggal sareng nawaran pangénggalna sareng suksés ti sakumna dunya. Jumlah tiasa dugi. Harga tunduk kana robih tanpa aya bewara sareng kupon tiasa atosan iraha waé. Sababaraha nawaran tiasa henteu sayogi ka sadaya para nasabah. BGR tiasa nampi komisi kana pesenan anu disimpen via barang ieu.

Gambar Sumber gambar Sumber / Shutterstock

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina BGR