Sarah Ferguson sangsara di kawinan Eugenie - sareng diperyogikeun pangobatan kanggo pulih

Duchess of York, kalayan disebat Fergie ku masarakat umum Inggris, parantos mutuskeun ngagunakeun terapi sél stén regeneratif inovatif pikeun nganggo heels. Fergie kedah nyerah stilettos nya kanggo waktos anu lami kusabab nyeri anu parah anu kuring karasa unggal waktos anjeunna nyobian dina éta. Tur upami anjeunna maksakeun nyalira nganggo ngagem tumit anu tinggi pikeun nyirian kajadian-kajadian anu penting, anjeunna kedah sangu nyeri sadinten sadinten.

Suku sukuna ngagaduhan masalah pikeun Fergie, bahkan dina kawinan Putri Eugenie Oktober kamari.

Ngomong kana Daily Mail, Duchess York, nyatakeun yén anjeunna ngalaman nyeri pisan dina sukuna yén anjeunna lega linggih dina bangku sésana. sakedap sateuacan Eugenie asup ka chapel St George.

Nyeri sigana kusabab toe ageungna sareng, berkat terapi sél stén regeneratif, Duchess henteu deui ngalaman unggal waktu anjeunna milih ngagem

Fergie parantos ngumbara ka Bahamas pikeun terapi terapi sél - alternatif pikeun bedah anu teu acan kabuktosan sareng mujarab pikeun manusa sahingga henteu seueur di Amérika Serikat. Inggris.

Sarah Ferguson ngungkabkeun yén anjeunna sangsara nalika kawinan Putri Eugenie "Judul =" sarah ferguson perlakuan kageulisan batang sel terapi eugenie putri kawinan "data-w =" 590 "data-h =" 350 ">

Putri Eugenie kawin Oktober taun ayeuna (Gambar: Getty)

Anjeunna nyarioskeun ngeunaan perjalananna: "Kuring angkat ka Bahama dina Maret kanggo pangobatan.

"Kuring pikir jari-jari abdi rusak tina sadayana nungguan kuring nalika kuring ngora.

"Éta dicukur tulang didieu sareng sél siraman implan - 20 jutaan éta dicandak tina beuteung kuring - dina suku kuring ngadamel rawan anyar.

"Peryogi genep bulan kanggo nyageurkeun, tapi ayeuna kuring tiasa leumpang di tumit!"

MACA DEUI: Alesan pikasieuneun Beatrice pikeun kawinan Inggris dirina [19659016] sarah ferguson wartos kageulisan perawatan sél sél terapi eugenie panganten putri "judul =" sarah ferguson anyar perawatan perawatan sél sél eugenie perkawinan "data-w =" 590 "data- h = "350">

Sarah Ferguson parantos mutuskeun pikeun terapi sél sél inovatif (Gambar: Getty)

sarah ferguson perlakuan kageulisan gagang terapi sél kawin eugenie

Fergie angkat ka Bahama pikeun terapi sél sirung (Gambar: Getty)

sarah ferguson perlakuan kageulisan gagang terapi sél kawin eugenie

Sarah Ferguson kapaksa ngagem sapatu datar pikeun henteu ngaraos nyeri (Gambar: Getty)

"Abdi bagja pisan. Abdi resep Jack. Nalika kuring gairah ngeunaan naon-naon, panon kuring bersinar.

"Éta di luhur sadaya kabagjaan pikeun Eugenie hat abdi ngajantenkeun kuring katingali saé.

"Tapi kuring ngagaduhan perawatan laser laser anu ogé ngabantosan kuring."

Sanaos nganggo sababaraha téknik pikeun nyegah sepuh, Fergie nyebatkeun yén aya hiji anu henteu bakal nuturkeun deui. Botox.

Saur saurna, "Abdi baheula nyandak Botox tiheula nalika teu aya anu sayogi.

sarah ferguson wartos terapi sél terapi terapi putri eugenie perkawinan

Tangkal kulawarga Sarah Ferguson (Gambar: kabisat)

"Nyaan teu resep tampilan beku.

"Kuring rada animasi sareng Abdi bogoh janten sorangan.

"Kuring henteu resep mikir jarum sareng bagja pisan upami kuring katingali saé sareng bagja. "

Fergie ogé nyarios yén anjeunna ngeureunkeun berjemur saatos nyiksa dua karugian dina kahirupanna, anu ngabantosan anjeunna sadar yén anjeunna kedah ngurus kulitna, ogé organ naon waé anu sanés.

sarah ferguson wartos terapi sél terapi terapi putri eugenie perkawinan

Sarah Ferguson ngungkabkeun kumaha nyerieun anjeunna pikeun ngagem tumit sateuacan ngalaman perlakuan (Gambar: GETTY) [19659044] $ (fungsi () {ExpressApp.TopArticles.Init ('https://cdn.images.express.co.uk/api/articles/recommended/ga12h_106.json?r=2') })

{% = o.title%}

Saur anjeunna, "Bapana, anu maot dina 2003, ngagaduhan melanoma [kanker kulit] sareng réncang kuring Carolyn Cotterell [anu ngabagi bumi sareng Fergie dina pertengahan 1980s]. ] ogé maot mélon malignan.

"Anjeunna yuswa 43. Éta ngajadikeun kuring ngartos yén anjeun kedah ngurus kulit ogé organ anjeun anu sanés.

"Éta henteu ngan ukur éstétika. Urang kedah ngémutan kaséhatan kulit urang.

"Éta sababna kuring badé angkat panonpoé ayeuna. Tan tan anu abdi ngagaduhan tina botol. Palsu. "

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express