REKA ULANG DIRI

CAFCOOP-LTD, perusahaan anu ngajalankeun impor sareng nyebarkeun asupan pertanian di Kamerun, milarian dua pembalasan anu mumpuni pikeun jasa na.

Profil diperlukeun pikeun posisi

  • Lalaki anu umurna beda ti 25 ka 35 taun,
  • Tingkat minimum CEP,
  • Pikeun tiasa nganyatakeun diri anu leres dina basa Perancis,
  • Boga sahenteuna 2 taun pangalaman kontinyu dina posisi anu sami

misi POST

Anjeun bakal nanggungjawaban kanggo:

  • Angkutan jalma sareng barang perusahaan,
  • Ngiringan para penjual nalika aya misi di lapangan ....

Konstitusi DOSSIER anu

A vita kurikulum, surat panutup, salin sertipikat padamelan, fotokopi tina CNI, rencana lokasi bumi sareng sertipikat médis anu umurna kirang ti tilu bulan.

Berkas lengkep tiasa disimpen atanapi ku e-mail di alamat recrutementcafcoop@yahoo.com atanapi pas langsung ka tempat kami perenahna di Yaounde, sasak Efoulan.

Kawat: 682 23 45 59

LTL Interim nyiar kabutuhan jasa tina hiji supir anu ngalaman ku pangalaman dina bidang manajemén tanaga sareng tingkah laku sanésna.

Toutes personnes intéressées par l’offre est priée de contacter les numéro 656320888 dans l’intervalle de temps de 8H-20H au plus ou d’envoyer sa candidature aux mails ltl.interim@yahoo.comou info@ltlinterim.com suivant : constituée des informations suivantes:
- Fotokopi CV
- Photocopy Nyarita
- Fotokopi KAWASAN Gawé
- Fotokopi LAST DIPLOMAS
- FIKUSAN LICENSE FIKIRAN
- Photocopy PLAN LOKASI
Saatos ningali rupa-rupa aplikasi, calon anu dipilih bakal dikontak supaya tiasa kenal sareng sadaya istilah sareng kaayaan perkawis jabatan na.

Hatur nuhun!