REKA ULANG DIRI

376

CAFCOOP-LTD, perusahaan anu ngajalankeun impor sareng nyebarkeun asupan pertanian di Kamerun, milarian dua pembalasan anu mumpuni pikeun jasa na.

Profil diperlukeun pikeun posisi

  • Lalaki anu umurna beda ti 25 dugi ka 35 taun,
  • Tingkat minimum CEP,
  • Anu tiasa nganyatakeun diri anu leres dina basa Perancis,
  • Boga sahenteuna 2 taun pangalaman kontinyu dina posisi anu sami

misi POST

Anjeun bakal nanggungjawaban kanggo:

  • Angkutan jalma sareng barang perusahaan,
  • Dukungan pikeun staf penjualan salami misi lapangan….

Konstitusi DOSSIER anu

A vita kurikulum, surat panutup, salin sertipikat padamelan, fotokopi tina CNI, rencana lokasi bumi sareng sertipikat médis anu umurna kirang ti tilu bulan.

Berkas lengkep tiasa dikintunkeun ku e-mail ka alamat recruitmentcafcoop@yahoo.com atanapi pas langsung ka tempat kami perenahna di Yaounde, sasak Efoulan.

Kawat: 682 23 45 59

LTL Interim nyiar kabutuhan jasa tina hiji supir anu ngalaman ku pangalaman dina bidang manajemén tanaga sareng tingkah laku sanésna.

Saha waé anu museurkeun tawaran dipénta ngahubungi nomer 656320888 dina jangka waktu 8H-20H paling atanapi pikeun ngirim aplikasina ka handap ieu ltl.interim@yahoo.com atanapi info@ltlinterim.com: inpo ieu:
- Fotokopi CV
- Photocopy Nyarita
- Fotokopi KAWASAN Gawé
- Fotokopi LAST DIPLOMAS
- FIKUSAN LICENSE FIKIRAN
- Photocopy PLAN LOKASI
Saatos ningali rupa-rupa aplikasi, calon anu dipilih bakal dikontak supaya tiasa familiarize diri sareng sagala istilah sareng kaayaan perkawis jabatanana.

Hatur nuhun!

Komentar anu ditutup.