Tim Perancis - EdF: Perayaan Blueberries sareng Aouar anu hadé - Olympique Lyonnais - FOOT 01

Poto Ikon Olahraga

Kualifikasi pikeun Euro Espoir 2021:

Stade de l'Epopée, Calais.

Perancis Ngarepkeun ngéléhkeun Azerbaijan ngaharepkeun: 5 ka 0.

Gol pikeun Blueberries: Edward (2e, 36e), Zagadou (40e), Aouar (51e) sareng Nordin (76e).

Kalayan kasuksésan awal ieu, tim Perancis Sylvain Ripoll naék ka tempat kadua dina Grup 2, tilu unit ti Georgia, tapi dina hiji pertandingan kirang.

Artikel ieu mimiti mecenghul di Football 01