TIP: 30 IDEAS OF SATISFACTORY DRINKING ART



KEBAIKAN TERBARU UNTUK BUKA DI BAWA

Waktos ieu, kami parantos nyiapkeun pidéo anéh anu nyugemakeun anu sakuduna ditonton! Kasenian latte anu janten beuki populer dinten ieu kusabab katingalna endah pisan. Sadaya para pencinta kopi resep gaduh sacangkir kopi sareng desain artistik. Ieu jalan anu pangsaéna pikeun ngamimitian dinten anjeun. Nonton pidéo ieu sareng milarian tutorial anu gampang pikeun pamula. Anjeun tiasa nyiptakeun kembang anu éndah ku nuturkeun léngkah-léngkah ieu gampang. Damel sababaraha bunderan nganggo sirop sareng nganggo sipil, tarik garis tina ujung ka tengah. Gagasan anu paling dipikaresep ku kuring pangbasajanna nyaéta ngadamel pameunteu Teddy bear. Pariksa tutorial sabab éta lucu! Tambihkeun, anjeun bakal neuleuman kumaha carana ngadamel wajah awéwé sareng swan anu elegan. Pamanggih anu sanésna nyaéta ngadamel kopi nganggo jeruk!
Sarerea resep milkshakes sareng ieu mangrupikeun dessert anu pangsaéna dina sadaya waktos. Favorit abdi nyaéta milkshake Skicker. Tuang snicker 2 dina Blénder, tambahkeun és krim sareng susu. Kocok, tutup ku krim dikocok teras nikmati.

Saatos ningali pidéo ieu, anjeun tiasa nyiapkeun sisan anu sampurna pikeun pésta salajengna. Anjeun tiasa ngajalajah sababaraha kombinasi rasa sareng milih hiji anu cocog sareng anjeun. Salaku tambahan, nyiapkeun koktail nyaéta prosés anu pohara ngahibur dina waktos anu sami. Diondang babaturan anjeun sareng nyiptakeun hal anu saé! Ieu cocktail anu gelo nikmat! Campur és krim, liqueur kopi, liqueur coklat, Baileys, sirop coklat, crème fraîche, kopi sareng és krim dina Blénder. Ngahias jeung krim dikocok terasrasakeun!


timestamps:

00: 09 Tutorial Seni Latte pikeun Pemula
01: 11 Swan lath tina seni
01: 51 milkshake enak
02: 14 kopi oranye
05: 09 Resep cocktail kanggo pésta

----------------- -------------

média sosial urang:

Facebook: https://www.facebook.com/5min.crafts/

Instagram: https://www.instagram.com/5.min.crafts/

Twitter: https://twitter.com/5m_crafts

Ngalanggan menit Karajinan 5 GIRLY: https://goo.gl/fWbJqz

Ngalanggan Karajinan 5 menit kids: https://goo.gl/PEuLVt

Ngalanggan profesi 5 menit lalaki: http://bit.ly/2S69VUG

Sisi hade Youtube: https://goo.gl/rQTJZz
----------------- -------------

Pikeun leuwih lengkep video sareng artikel, mangga buka: http://www.brightside.me

Musik Sora wabah: https://www.epidemicsound.com/

trik ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=H7tzNKhFYhY