The RTL koran 18h - video



Calon Komisi Komisi Éropa, Sylvie Goulard, diangkat ku Parlemén Éropa dina Kemis 10 Oktober ieu. Présidén Perancis, anu ngusulkeun namina, ngobrol ngeunaan "ukuran leutik" MEPs sareng naroskeun penjelasan.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=4NKUxqb0ICY