Lionel Messi nyarioskeun perkawis kecap anu disarioskeun ku peminat ngeunaan anjeunna. - VIDEO



Lionel Messi, salah sahiji anu pangsaéna dina sajarah, ngadamel sababaraha pernyataan anu pikaresepeun.

Messi nyatakeun anjeunna teu resep sareng fans anu nyauran anjeunna "Gusti" sareng nganggo kecap-kecap éta;

"Kuring henteu resep disebatkeun Gusti. Kuring teu hoyong éta. Jalma nyarios éta kalayan hormat, kuring terang aranjeunna teu ngagaduhan niat anu goréng sareng kuring mendakan kecap-kecap ieu ekstrim pisan. Ieu mangrupikeun conto anu goréng pikeun umur anak kuring.

video ieu mimiti mecenghul di https://www.youtube.com/watch?v=xXmK1UJ2VEk