Kumaha Ratu Elizabeth II luka dina perang anjing bahaya: "Kuring lumayan kaget"

La reine ratu mikanyaah corgis salami 80 taun. Salaku rumaja, Elizabeth murag asih sareng anjing ramana, Dookie, corgi Pembrokeshire, sareng anjeunna hoyong anu hiji. Susan teras dipasihankeun ka Susan dina yuswa 18 taun sareng, ti saprak pamaréntahanna, anjeunna gaduh langkung ti 30 corgis, seueur anu sumping langsung ti anjing kahiji.

Susan parantos dipikacinta ku anjeunna ngiring Majapahit sareng Adipati Edinburgh dina bulan madu.

Salila pamaréntahan anu panjang, nyaéta ratu sering dipoto sareng anjing-anjingna, anu katingali dina skit James Bond syuting dina 2012 London Olimpiade naék.

Nanging, numutkeun hiji tulisan dina Daily Express di 1991, hubungan antara monarki sareng piaraan-kéwan sanés salawasna harmoni.

Baginda dituduh parah pisan nalika gelut anjing ampir 20 taun ka tukang.

Sang Prabu parah parah parah nyobian ngeureunkeun gelut antara belasan corgis dirina (Gambar: Getty)

ieu parah parah sanggeus nyobian ngarobih gelut antara kira-kira sapuluh corgis na

Ratu mikanyaah corgis leuwih ti 80 taun (Gambar: Getty)

Laporan ieu nyarios: "Anjeunna dicandak nalika dalapan corgis nya murag dina perang sareng dua piaraan indung ratu

"Anjeunna ngagaduhan potongan anu serius dina leungeunna anu peryogi tilu jahitan."

Supir indung Ratu, John Collins, ogé ngalungkeun ngabantosan perang sareng kedah dirawat di rumah sakit nalika hiji tetanus. "

Laporan éta nyatakeun yén wafers ratu na masih aya dugi ka luka na dirawat ku dokter di kastil.

Ngan Kumaha Fergie kapaksa ngabatalkeun pésta ulang taun kusabab krisis éta?

Ratu mikanyaah corgis leuwih ti 80 taun.

med corgis tiasa rada bahaya lamun aya dina hiji pakét (Gambar: Getty)

A asistén karajaan nyarios kana publikasi yén luka éta "motong sakedik anu jahat anu parantos nyeri dina waktos éta".

Samentawis dokter hewan ogé nyarios éta kajadian sareng nyarios dina Daily Express: "The corgis sigana sapertos sato anu matak bahaya, tapi nalika macét dina kantong, éta tiasa pisan bahaya sabab gaduh rahang anu pohara kuat."

Dina 1988 nu La reine bakal nyauran ka Roger Mumford, ahli psikologi sato.

Laporan éta nyatakeun yén dokter ngaubu sababaraha jam di Istana Windsor sareng Istana Buckingham pikeun nganalisis kalakuan anjing karajaan sareng ngadamel sagala rupa saran pikeun disiplin salajengna.

Ulah sono:
Ratu retakan "nyiksa diri-sorangan" [Video]
Huruf anu ngahudangkeun ti Ratu ka Perdana Menteri ngungkabkeun [Wawasan]
Kumaha cara Meghan sareng Harry ngaku yén aranjeunna "henteu siap" pikeun ditinjau [19659026] Saatos kacilakaan ratu, Mr. Mugford tina Pusat Paripolah Sato di Chertsey, Surrey, nyarios, "Kuring kagét pisan. "Corgis tiasa ngabahayakeun pisan. title = "Saatos kacilakaan ratu, Mr. Mugford ti Pusat Paripolah Sato di Chertsey, Surrey, nyarios," Kuring kagét pisan. "Data-w =" 590 "data-h =" 350 ">

Balmoral Castle (Gambar: Getty)

{% = o.title%}

Saatos kacilakaan Ratu, Mr. Mugford, paripolah sato The Chertsey Center di Surrey nyarios, "Kuring kagét pisan.

"Corgis tiasa bahaya pisan. "

Éta henteu munggaran atanapi ahir waktos yén karajaan corgis aya dina kasulitan.

Dina 1989, anjing milik ibu ratu ngabunuh salah sahiji sato ratu dina perang anu sami

Sababaraha corgis tina [SaMajesté ogé parantos nyerang terrier anjing Putri Beatrice salami leumpang ka Balmoral di 1994.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express