India: PM nganyatakeun hukuman dina pupusna kacilakaan beus di Arab Saudi | Warta India

Cirebon: Perdana Mentri Narendra Modi Kemis nyatakeun kasedihna dina pupusna jalma 35 dina kacilakaan beus na Saudi Arabia .
Tilu puluh lima urang, kaasup Asia sareng Arab tiwas sareng opat anu lain tatu sanggeus beus nabrak dinten Rebo di payuneun mobil beurat anu sanés di Arab Saudi.

"Reuwas ku pengumuman tina kacilakaan beus anu caket dina La Mecque di Arab Saudi. Takziah pikeun kulawarga anu almarhum. Doa pikeun gancang gancang. tatu, "tweeted perdana menteri.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Jaman India