Penahisan Diraja: Elton John ngungkabkeun hiji waktos anu "kagok" nalika anjeunna pesta sareng Ratu sareng Anne

Penyanyi anu kawéntar nembe nyebarkeun autobiografi na "Me". Dina buku éta, anjeunna ngélingkeun sababaraha kajadian héran sareng kulawarga karajaan sareng nyarioskeun kumaha hubungan silaturahimna sareng Putri Diana parantos mekar sareng ngiles. Tapi sacara kaget, anjeunna ngaku nyéépkeun wengi "lengkep surreal" di Benteng Windsor di 1981.

Anjeunna ngécéskeun yén anjeunna ngahadiran pésta sareng percussionist na Ray Cooper sareng dijadwalkeun ngalakukeun.

pagelaran, aranjeunna gabung ka ruang lapis

Anjeunna nyerat: "Kusabab ratu éta hadir sareng teu aya anu hoyong nyigeung sensitipitas karajaan, disko ditolak ku gancang-gancang.

"Anjeun sacara harfiah tiasa ngadangu suku anjeun gerak di lantai luhur musik.

Berita Kulawarga Royal: Elton John ngungkabkeun waktos anu "surreal" nalika anjeunna nari sareng Anne sareng Ratu Elizabeth (Gambar: Getty)

Berita pang anyarna ti kulawarga karajaan

Penyanyi ikonik nembe nyebarkeun autobiografi 'kuring' (Gambar: Getty)

"Putri Anne ngajak kuring nari sareng dirina ka Elvis Presley's Hound Dog.

"Nya, kuring ngucapkeun" jogét ": Kuring atos ngagoléng kagok ti sampéan ka sampéan. nyobian ngajantenkeun sora sakedik-gancang supados henteu nutupan musikna. "

Anjeunna teras ngaku yén ratu geuwat tampil sareng ngagabung jogét.

Anjeunna nembé nambihan: "Janten ayeuna kuring narékahan nari dina cara anu paling teu resmi kalayan Putri Anne sareng Ratu - sok dompétna - sedengkeun anu disangka sepi di dunya nyaéta maén Bill Haley. tatu dina perang anu bahaya: 'Kuring kagét'

Berita pang anyarna ti kulawarga karajaan

Putri Anne nari sareng Elton (Gambar: Getty)

"Kuring milarian pangsaéna pikeun milari ekspresi pameunteu anu nunjukkeun yén kaayaan kaayaan sampurna. "

Elton émut buku. Alesan pikeun putuskeun pasangan éta sateuacan pupusna di 1997.

Elton mangrupikeun babaturan anu kasohor ku Diana sareng caket tina putra-putrana, Pangeran William sareng Pangeran Harry.

Anjeunna ngagaduhan pisan pangaruh dina hirupna Elton anu pernah maénkeun dina pamakamanana.

Ulah sono
Hubungan cinta antara Putri Margaret sareng gangster London
Perjangjian rahasia antara Putri Margaret sareng judul karajaan diturunkeun
Kumaha kahirupan Fergie dugi ka genep? Kamar Istana Buckingham

Berita pang anyarna ti kulawarga karajaan

Elton sareng Putri Diana (Gambar: Getty)

Penulis lagu parantos ngarobih versi anu diperyogikeun hit na "Lilin di Angin," anu bakal janten penjualan catetan pangageungna sadaya waktos, ngumpulkeun jutaan dolar kanggo amal.

Nanging dina pangakuan anu nyababkeun, Elton ngobrol ngeunaan naon anu bener-bener kajantenan nalika ngeritik.

Anjeunna percaya kana sabab akar. éta hiji buku Gianni V ersace wrote Rock And Royalty.

Buku éta mangrupikeun koleksi potret tukang fotografer.

Hasil tina jual tiasa disumbangkeun ka Yayasan AIDS.

Royal silsilah

Tangkal kulawarga karajaan (Gambar: kabisat)

Diana kedah nyerat prediksi.

Elton nyerat, "Teras anjeunna ngagaduhan kaki tiris.

"Kuring pikir yén Istana Buckingham henteu resep kana ide yén hiji anggota kulawarga karajaan gaduh hubunganana sareng buku anu nunjukkeun gambar budak taranjang kalayan anduk dipalar di sekitarna.

"Janten, dina waktos anu terakhir dina waktos ieu, Diana mundur perkawis dirina.

"Anjeunna saur anjeunna henteu terang naon buku anu dikandung, anu kakara henteu leres."

{% = o.title%} [19659043]

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina Minggu Express