Poto. Laeticia Hallyday ngabagi jade sareng clade-jade sareng Joy pikeun ngagungkeun dinten anu khusus

Urutan Nostalgia! Rebo Oktober 16, putri salah sahiji réréncangan paling saé Laeticia Hallyday Éta ngagungkeun ulang tahun na. Ieu Giulia, putri ti'Anne Marcassus. Dina jaringan sosial, randa di Johnny Hallyday hoyong ngadamel tanda.

Pikeun kasempetan éta, anjeunna nyéépkeun kenangan anu lami sareng rumaja sareng murangkalih awéwé. Dina carita profil na Instagram, seueur poto anu dibagikeun ku istri terakhir tina Taulier. Dina snapshot ieu, para pamaké tiasa mendakan jade et pikagumbiraeunsalami budak leutik. Upami budak awéwé parantos teu dirobih pisan: henteu aya anu kedah disarios, aranjeunna parantos ningkat pisan! Taman hiburan, jalan-jalan, perjalanan kapal, réstoran ... pangémutanana seueur, sareng awéwé. "Kadeudeuh Giulia, anu anjeun badé ngalangkungan matahari salawasna ngeusi cinta, cahaya sareng katenangan. Kami bogoh ka anjeunsaurna, ngalamar anak kabogoh.

Giulia mangrupikeun salah sahiji réréncangan paling saé jade Hallyday. Seringna, dua budak awéwé mikaresep liburan bareng, di Pulo Saint-Barthélemy. Dina Agustus 2018, aranjeunna angkat dina kapal parahu bareng sakelompok babaturan. Dina baju renang, aranjeunna berjemur dina dek tina parahu, kana jotosan musik.

Teu luput artikel Closermag.fr langsung narima hiji ngageter via Rasul

Artikel ieu mimiti mecenghul di https://www.closermag.fr/people/photos-laeticia-hallyday-partage-des-cliches-trop-choux-de-jade-et-joy-pour-cele-1037392