Liga MX: Pamaén anu henteu dibayar ti Veracruz teraskeun

Pamaén Veracruz, tim terakhir Liga MX, sumpah nyetél pertandingan Jumaah ngalawan Tigers pikeun gajih gaji salami sababaraha bulan, dikonfirmasi Rebo

La Liga Klub MX henteu meunang kameunangan dina pertandingan liga 39 sareng harta berjuang pikeun mayar gaji, ngajurung pamaén nyandak tindakan.

"Pemain bal-balan Tiburones Rojos del Veracruz parantos sapuk henteu maén kaulinan salajengna Apertura 2019 ngalawan. Macan, kaputusan anu kuat dirojong ku Asosiasi Footballers Méksiko (AMFproMX) sareng sadaya pamaén bal nasional dina solidaritas sareng gangguan anu jelas dina hakna dina pagawéan, "maos bagéan tina tina siaran pers anu dikaluarkeun ku AMFproMX Rebo.

Veracruz parantos ngagaduhan masalah dina taneuh di sababaraha taun ayeuna sareng mayar denda supaya bisa cicing di Liga MX di ahir usum kamari, saatos diturunkeun, nya éta divisi pangéran Méksiko kedah ngalih ka tim 20.

Présidén AMFproMX Alvaro Ortiz nyarios ka wartawan Rebo yén gaji karana genep pamaén; yén pagawé klub bobo dina karpét di stadion sareng yén sababaraha barudak pamaén parantos diusir ti sakola kulantaran henteu mayar.

Ortiz nambihan yén pamaén ngarasa ditinggalkeun ku Liga MX sareng hakna henteu dihormat.

"Éta sual solidaritas, patarosan anu ngabantosan anu peryogi pisan, tina harkat pamaén," Ortiz ngawartoskeun wartawan. "Urang terang yén pamaén séjén ti klub sanés ngartos. Éta masalah solidaritas, éta sanés kéngingkeun mogok liga umum. "

Présidén AMFproMX nambahan yén pamaén Veracruz henteu hoyong ngobrol sareng otoritas MX Liga MX, tapi pamilik klub sanésna ngaléréskeun sengketa sacara langsung.

Présidén Liga MX, Enrique Bonilla, angkat ka Veracruz dinten Salasa sareng liga sababaraha kali naroskeun pamaén ngalaporkeun sareng sacara resmi ngawadul ngeunaan kaayaan éta. Tétéla, pamaén henteu ngagaduhan kontrak anu ketat sareng klub.

"Kaayaan didamel kusabab [pamaén] ngagaduhan kontrak [kadaptar] sareng federasi sareng anu sanésna sareng administrasi [Veracruz] naha éta tangan urang nyobian ngabantosan aranjeunna," saur Salasa Bonilla dina konperénsi pers (19459019).

Bonilla ogé nyarios "perjanjian verbal" antara Veracruz sareng para pamaén, nginget yén klubna henteu kedah milarian tim dina dinten Jumaah. , Tiburones Rojos bisa diturunkeun.

"Upami klubna henteu maén dinten Jumaah, aturan éta jelas: naon waé klub anu henteu muncul sacara otomatis diturunkeun," saur Bonilla Salasa. "Kami hoyong ngabantosan [pamaén] tapi aranjeunna ogé kedah ngabantosan kami."

Ahir dinten Rebo, sumber ESPN Méksiko nyebatkeun yén juragan Veracruz, Fidel Kuri, tiasa nyaur hutang hutang ka jam 19. Maung masih ngarencanakeun ngarambat ka Veracruz sakumaha anu dipasang dina Kemis, numutkeun sumber ESPN Mexico.

Numutkeun laporan, aya anu ngasongkeun yén lamun pamaén mimitina dina tim Veracruz parantos mogok. tim sahandapeun 20 tiasa maén ngalawan Macan .

Veracruz ayeuna nuju di handapeun MX Liga, ngolotan opat titik sareng nyetak tujuh gol dina dua belas pertandingan dina musim ieu.

Artikel ieu mimiti mucunghul (dina Basa Inggris) dina http://espn.com/soccer/veracruz/story/3966781/liga-mx-club-veracruz-players-set-to-go-on-strikemiss-fridays-match-against-tigres